SUOMI 100 VUOTTA, TURKU - Liput

ti, 31.10.2017, 19:00 Turun Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9
Aninkaistenkatu 9, 20100 TURKU

Korsuorkesteri solisteineen

Lisätietoja ...

 • Milloin&missä?

 • Minulle ja muille!

 • Lippu.fi Yhteisö

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Tilaa liput nyt!

Automaattinen paikan valinta

Valitse hintaryhmä ja me valitsemme paikat puolestasi.

Valitse paikkasi itse
Avaa paikkakartta tästä
SUOMI 100 VUOTTA, Turun Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9, 31.10.2017
Sulje kokonäyttönäkymä
KategoriaKuvausHintaMäärä 
1 Hintaryhmä APeruslippu
43,00
2 PyörätuolipaikatPyörätuoli
43,00
 • Tietoa lippujen valinnasta.
 • Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron ja verkkokauppamme palvelupalkkion, ilman toimitusmaksua.
 • Huom: Tapahtumanjärjestäjä, ei siis Lippupiste Oy, on vastuussa tapahtumasta. Lippupiste Oy toimii ainoastaan pääsylippujen välittäjänä tapahtumaan järjestäjän lukuun.
 • Lippujen toimitustavat tähän tapahtumaan:

 • Toimitus postitse Suomeen
  Toimitus 5-8 arkipäivän kuluessa. Toimitusmaksu 8,90 €.
 • Nouto myyntipisteestä
  Huomioithan että lippuja ei voi lunastaa tapahtumapaikalta! Toimitusmaksu 3,50 €.
 • Printtilippu
  Muista tulostaa lippusi tai näytä se älypuhelimen ruudulta! Toimitusmaksu 1 €.
 • Varaus 2 pv
  Varaus on lunastettava myyntipisteestä 2 vuorokauden kuluessa. Toimitusmaksu 0 €. (Jos lunastat liput R-kioskilta, hintaan lisätään 1 € myyntipalkkio / lippu.)
Tervetuloa
Turun Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9
katsokarttavaraukseen
 

SUOMI 100 VUOTTA

Ryhmäliput vähintään 10 hlön ryhmille sekä pyörätuoli- ja saattajaliput Lippupisteen myyntipisteistä ja puhelinpalvelusta (puh. 0600 900 900, ma-la klo 9-21, su klo 10-18, puhelun hinta 1,98€/min + pvm/mpm)
 

Tapahtumatieto

Suomi julistautui itsenäiseksi valtioksi joulukuussa 1917 ensimmäisen maailmansodan jälkimainingeissa. Itsenäistymisestä tulee tänä vuonna kuluneeksi komeat sata vuotta!

Juhlalliselle vuodelle tehdään kunniaa ympäri Suomen kulkevalla konserttikiertueella, joka kantaa nimeä "Suomi 100 vuotta - Musiikillinen kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle". Siniristilipun alla, ympäri pohjoisen synnyinmaan, kultaista sanaa levittävät Korsuorkesteri, Kyösti Mäkimattila, Pasi Kaunisto ja Erkki "Eki" Jantunen.

Isäänmaallisuuden nimissä läpi vuosien keikkaillut perinteikäs Korsuorkesteri tekee juhlavuoden kunniaksi paluun suurille estradeille. Ainutlaatuisella sota-ajan hengen mukaisella musiikillaan yleisöä vuosikymmenet viihdyttänyt orkesteri on jo lopettanut pitkän ja värikkään aktiiviuransa, mutta satavuotiaan isänmaan kunniaksi orkesterin jäsenet kokoontuvat yhteen vielä kerran.

"Korsuorkesterin periaatteisiin on aina kuulunut isänmaallisuus ja on hienoa että saimme näin komean porukan koottua tälle ikimuistettavalle konserttikiertueelle. Olemme esittäneet jo vuosia suomalaisia perinteikkäitä lauluja itsenäistymisestä tähän päivään ja nyt on hienoa päästä esittämään niistä parhaat palat hienojen solistien kanssa", kuvailee Korsuorkesterin Pepe Kovanen.

Juhlalliselle kiertueelle lähtee myös vuoden 2013 Tangokuningas, sinivalkoiseksi ääneksikin tituleerattu Kyösti Mäkimattila, jonka tyylikkäästä olemuksesta huokuva karisma sopii täydellisesti juhlavan konserttikiertueen olemukseen.

- "Näinä aikoina on "lottovoitto syntyä Suomeen", olen ylpeä Suomesta ja suomalaisuudesta. Suomalainen sisu ja asenne elämään ja työntekoon ovat aina olleet iso osa meidän identiteettiämme. Pikkuhiljaa myös ulkomaalaiset ovat huomanneet Suomen ainutlaatuisen luonnon monine erikoisuuksineen. Nyt on aika juhlistaa 100-vuotiasta Suomea tutuilla ja tunteikkailla lauluilla. Onnea Suomi!" kommentoi Mäkimattila.

Kiertueella nähdään myös usean palkitun albumin levyttänyt ja mm. Syksyn Sävel -kilpailun voittanut Pasi Kaunisto. 70-luvun alkupuolelta asti suurta suosiota nauttinut ja edelleen esiintymissalit täyttävä Kaunisto juhlii tänä vuonna 50-vuotislevytysuraansa.

Konserttikiertueen juontajana, ja myös solistina, nähdään pitkään kotimaisen tanssimusiikin Suomi-lippua korkealla pitänyt Erkki "Eki" Jantunen. Tunnetun "Jätkän humppa" -kappaleen isä on toiminut juontajana radiossa ja TV:ssä vuosikymmeniä.

Suomi 100 vuotta - Musiikillinen kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle -konsertti tarjoaa jokaiselta itsenäisyyden ajan vuosikymmeneltä tunteikkaita, perinteikkäitä ja rempseitä säveltuokioita. Ohjelmisto laaditaan kansakunnan muistisopukoista löytyvistä, eri vuosikymmenien unohtumattomista suomalaisista kappaleista.

"Oi maamme, Suomi, synnyinmaa, soi, sana kultainen! Ei laaksoa, ei kukkulaa, ei vettä rantaa rakkaampaa, kuin kotimaa tää pohjoinen, maa kallis isien." (J.L. Runeberg - Maamme)

KONSERTTIKIERTUEELLA MUKANA:
Korsuorkesteri
· Pepe Kovanen, kitara ja laulu
· Markku Juoksukangas, basso
· Jarmo Peippo, rummut
· Ami Varjotie, laulu
· Kalevi Hautamäki, hanuri ja koskettimet
Kyösti Mäkimattila
Pasi Kaunisto
Erkki "Eki" Jantunen

Lisätiedot: www.polarartistit.fi
Kiertueen järjestää Polarartistit Oy

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18