HERRASMIESHUIJARIT - Liput

HERRASMIESHUIJARIT - Liput

Riemukas musikaalikomedia!

Lisätietoja ...

Hinnat välillä

Osta nyt!

Tapahtumanumero R-kioskilla on 112117.

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
HERRASMIESHUIJARIT, S-ETUNÄYTÖSRAUMA
Rauman Kaupunginteatteri
la, 29.4.2017
13:00
 
Liput alkaen 38,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
HERRASMIESHUIJARITRAUMA
Rauman Kaupunginteatteri
la, 29.4.2017
18:00
 
Liput alkaen 38,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
Kaikki tapahtumat1 - 2 / 2

Tapahtumatieto

Herrasmieshuijarit (Dirty Rotten Scoundrels) perustuu suosittuun samannimiseen vuonna 1988 tehtyyn elokuvaan. Se on perinteistä musikaalikomediaa parhaimmillaan. Tarina vie meidät keskelle Ranskan Rivieran värikkäitä viiden tähden hotelleja ja kasinoita. Hienostuneen riemukas esitys on täynnä ihastuttavia musiikkinumeroita, glamouria ja hullunkurisia farssimaisia käänteitä.

Lawrence Jameson (Teemu Koskinen) elää ylellistä elämää pikkukaupungissa Rivieralla ja elättää itsensä puhumalla varakkaita naisia pyörryksiin ja viemällä heidän rahansa. Freddy Benson (Lauri Ketonen) taas onnistuu huijaamaan pikkusummia kertomalla naisille tarinaa sairaasta isoäidistään. Miehet törmäävät sattumalta junassa.

He yrittävät tehdä yhteistyötä, mutta huomaavat pian, että pieni ranskalaiskaupunki ei ole tarpeeksi suuri elättämään heitä molempia. He lyövät vedon: voittaja on se, joka onnistuu ensin huijaamaan 50 000 dollaria rikkaalta perijättäreltä, saippuakuningatar Christine Colgatelta (Helena Rängman). Häviäjä joutuu jättämään kaupungin. Riemukas taistelu alkaa ja pitää yleisön hyppysissään aina musikaalin loppuun saakka. Mutta kuka lopulta huijaakaan ja ketä…?

Videot

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18