Lippulasku yritykselle
Lippulasku yritykselle

 • Lippulasku yritykselle

  Ohjeet ensimmäistä kertaa palvelua käyttävälle

  Ensimmäisellä käyttökerralla tunnistaudut Lippulasku yritykselle -palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Pankkitunnistautuminen tehdään vain ensimmäisellä käyttökerralla. Muuten ostoprosessi alkaa aina samalla tavalla: syötät puhelinnumerosi, mihin vastaanotat kertakäyttöisen salasanan.


  1.Kun olet valinnut ostettavat tuotteet ostoskoriisi ja siirryt maksutavan valintaan, valitse Lippulasku yritykselle.

  2. Siirryt Lippulasku yritykselle -palveluun, missä syötät matkapuhelinnumerosi. Vastaanotat puhelimeesi kertakäyttöisen salasanan.

  3. Syötä tekstiviestissä vastaanottamasi salasana ja Kirjaudu palveluun.

  4. Siirryt Rekisteröinti-näkymään, jossa täytät organisaation Y-tunnuksen ja sähköpostisi ja hyväksyt käyttöehdot.

  5. Kun olet hyväksynyt ehdot, pankkitunnistautumisnäkymä aktivoituu. Tunnistaudut palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Valitse pankki, jonka tunnuksilla teet tunnistautumisen. Siirryt valitsemasi pankin tunnistautumisnäkymään, missä teet tunnistautumisen normaalisti omilla tunnuksillasi. Tässä kohtaa palvelu tunnistaa osto-oikeudellisen henkilön ja määrittää yrityksen luottokelpoisuuden. Mikäli luottokelpoisuutta ei todeta, pyytää verkkokauppa valitsemaan toisen maksutavan. Mikäli luottokelpoisuus todetaan, jatkuu prosessi. Mikäli sinulla ei ole osto-oikeuksia eikä määritetty luottoraja mahdollista ostoksen tekoa, voit pyytää järjestelmässä osto-oikeudet yrityksesi nimenkirjoitusoikeudelliselta käyttäjältä.

  6. Kun olet tehnyt pankkitunnistautumisen, palaat Lippulasku yritykselle -palveluun. Rekisteröitymisesi on nyt valmis. Jatka ostosta klikkaamalla Jatka seuraavaan vaiheeseen.

  Mikäli henkilöllä ei ole osto-oikeuksia (ei ole nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö eli prokura), hänelle voidaan silti myöntää luottokelpoisuus siinä tapauksessa, että hän on yli 25-vuotias ja hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Mikäli luottokelpoisuutta ei myönnetä, järjestelmä kysyy, kenelle osto-oikeuden omaavalle henkilölle halutaan lähettää vahvistuspyyntö. Tällöin osto-oikeuden omaava henkilö voi valtuuttaa henkilön ostamaan yrityksen nimissä.

  7. Valitse maksutapa (e-lasku, sähköposti, paperilasku) ja täytä halutessasi laskun vapaaehtoiset lisätiedot: ostajan viite, kustannuspaikka ja viesti. Jatka seuraavaan vaiheeseen.

  8. Tarkista laskun sisältö ja Vahvista ostos.

  9. Viimeisessä vaiheessa esitetään siirtymäsivu, jolla n. 5 sekunnin sisällä kuitataan lasku läpimenneeksi. Palaat automaattisesti lippu.fi-verkkokauppaan.


  Vaihtoehtoisesti voit tunnistautua palveluun etukäteen osoitteessa https://laskuyritykselle.fi/org.
  Tunnistautuminen ei vaadi oston tekoa. Jos sinulla on yrityksessäsi nimenkirjoitusoikeus, voit myöntää osto-oikeuksia muille yrityksesi jäsenille ja hallinnoida yrityksesi ostoja.

 • Lippulasku yritykselle

  Ohjeet palvelua jo käyttäneelle

  Kun olet jo tunnistautunut palveluun, ostaminen on entistä helpompaa ja nopeampaa.


  1. Valitse maksutavaksi Lippulasku yritykselle.

  2. Syötä puhelinnumerosi, johon vastaanotat kertakäyttöisen salasanan. Syötä salasana sille varattuun kenttään.

  3. Palvelu listaa yritykset, joihin sinulle on myönnetty osto-oikeus. Valitse haluttu yritys.

  4. Lippulasku yritykselle koostaa ostoksen, jonka hyväksyt.

  5. Täytä haluttaessasi viite, kustannuspaikka sekä viesti ja valitse laskun toimitustapa (e-lasku, sähköposti, paperilasku).

  6. Lippulasku yritykselle -palvelu kuittaa laskun lähetetyksi. Palaat automaattisesti lippu.fi-verkkokauppaan.Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18