SAVO BLOCK PARTY 2017 - Liput

Kaupunkifestivaali savolaisella asenteella

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!

Ei ikärajaa. VIP-liput K-18.

VIP-lippu sisältää:
- ranneke
- oma sisäänpääsy
- pääsy VIP-alueelle
- omat WC:t
- buffet-ruokailu - ilmainen sisäänpääsy virallisille jatkoille Club Coloon (jatkolippu 10e)


S-etulipun ostajan on varauduttava esittämään S-etukortti lipuntarkastuksessa pyydettäessä.

Tapahtumanumero R-kioskilla on: 115531. Myynnissä olevat tilaisuudet löytyvät R-Kioskilta myös tapahtuman nimellä.

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
SAVO BLOCK PARTY 2017SAVONLINNA
Savo Block Party
la, 27.5.2017
12:00
 
Liput alkaen 32,40 €
Printtilippu saatavana  Liput
SAVO BLOCK PARTY 2017 - VIP K-18SAVONLINNA
Savo Block Party
la, 27.5.2017
12:01
 
Liput alkaen 60,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 2 / 2

Tapahtumatieto

Ensimmäistä kertaa tänä vuonna järjestettävä Savo Block Party on uusi ja raikas tulokas Suomen alati kasvavalle festivaalikartalle. Savo Block Party järjestetään Suomen kauneimmassa miljöössä, Saimaan vesistöjen ympäröimässä Savonlinnassa.

Festivaalikesä tärähtää tänä vuonna todenteolla käyntiin Savonlinnasta, sillä Savo Block Party järjestetään edellisvuosien aurinkoisimpana ajankohtana 27.5. Tapahtumapaikkana toimii Savonlinnan vanhan rautatieaseman ympäristö ja festivaalissa lavalle nousee Suomen tämän hetken suosituimpia artisteja Nikke Ankaran ja Arttu Lindemanin johdolla sekä tasavallan kovimmat battle-räppärit.

Savo Block Party on koko päivän kestävä tapahtuma, joka houkutellee päivällä paikalle kaikenikäisiä kävijöitä. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa, mutta tarjontaa on laidasta laitaan, niin nuorille kuin perheillekin. Päivällä tapahtumassa esittäytyvät useat paikalliset toimijat omine näytteilleasettajapisteineen. Luvassa on muun muassa urheiluturnauksia, paikallisia ruokakojuja, koko perheen aktiviteetteja, esityksiä, kilpailuja sekä nuorille suunnattua toimintaa. Iltaa kohti mentäessä ohjelma painottuu vahvemmin musiikkiin.

Savo Block Partyssa esiintyvät Arttu Lindeman, Ollie, Jones, Skandaali sekä keväällä esitettävässä Vain Elämää –ohjelmassa mukana oleva Nikke Ankara. Tapahtuman eräänlaisena vetonaulana ja muista festivaaleista selvästi erottavana ohjelmanumerona on Kiero Sawo Battle, joka tarjoaa yleisölle Suomen kaikkien aikojen kovatasoisimman freestylerap-kilpailun. Nykyisillä säännöillä räpin Suomen mestaruudesta on taisteltu vuodesta 2009 ja toukokuun lopulla Savonlinnaan saapuu tuon jälkeiset Suomen mestarit vuosilta 2009, 2010, 2012, 2014, 2015 ja 2016.

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18