RASKASTA JOULUA, TURKU - Liput

ke, 22.11.2017, 19:00 LOGOMO-sali
Köydenpunojankatu 14, 20100 TURKU

Raskasta joulua -kiertueella kuullaan jälleen rakkaimpia joululauluja huippuartistien tulkitsemina

Lisätietoja ...

 • Milloin&missä?

 • Minulle ja muille!

 • Lippu.fi Yhteisö

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Tilaa liput nyt!

Ikäraja 6 vuotta
Logomon 15.12. -keikka K-18

Automaattinen paikan valinta

Valitse hintaryhmä ja me valitsemme paikat puolestasi.

Valitse paikkasi itse
Avaa paikkakartta tästä
RASKASTA JOULUA, LOGOMO-sali, 22.11.2017
Sulje kokonäyttönäkymä
KategoriaKuvausHintaMäärä 
1 A-katsomoPääsylippu
49,90
2 A-katsomo takaosaPääsylippu
49,90
3 B-katsomoPääsylippu
44,90
4 B-katsomo takaosaPääsylippu
 
Ei saatavilla nyt
 
5 C-katsomoPääsylippu
39,90
13 A -katsomoPääsylippu
59,90
 • Tietoa lippujen valinnasta.
 • Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron ja verkkokauppamme palvelupalkkion, ilman toimitusmaksua.
 • Huom: Tapahtumanjärjestäjä, ei siis Lippupiste Oy, on vastuussa tapahtumasta. Lippupiste Oy toimii ainoastaan pääsylippujen myyjänä järjestäjän lukuun.
 • Lippujen toimitustavat tähän tapahtumaan:

 • Toimitus postitse Suomeen
  Toimitus 5-8 arkipäivän kuluessa. Toimitusmaksu 8,90 €.
 • Nouto myyntipisteestä
  Huomioithan että lippuja ei voi lunastaa tapahtumapaikalta! Toimitusmaksu 3,50 €.
 • Printtilippu
  Muista tulostaa lippusi tai näytä se älypuhelimen ruudulta! Toimitusmaksu 1 €.
 • Toimitus muihin Euroopan maihin
  Toimitus 5-8 arkipäivän kuluessa. Toimitusmaksu 20 €.
 • Toimitus muihin maihin / UPS-kuriiritoimitus
  Liput toimitetaan UPS-kuriiritoimituksena. Toimitusmaksu 35 €.
Tervetuloa
LOGOMO-sali
katsokarttavaraukseen
 

RASKASTA JOULUA

Yleisöennätyksiä rikkonut Raskasta joulua –kiertue saapuu tänä vuonna Turkuun kahteen otteeseen
- Odotettu jättikiertue tuo Nightwish-tähdet Turkuun

Viime vuonna Turun Logomossa yleisöennätyksiä rikkonut konserttikiertue Raskasta joulua saapuu tänä vuonna Turkuun kahteen otteeseen. Ensimmäinen konsertti Logomolla nähdään 22.11. ja se on kokonaisuudessaan istumakonsertti. Toisen kerran kiertue saapuu Turkuun 15.12. , jolloin kyseessä on seisomakonsertti.

Ensimmäisessä Turun Raskasta joulua -konsertissa nähdään harvinainen solistikattaus, sillä lavalle nousevat menestysyhtyeistä Nightwish ja Tarot tunnettu Marco Hietala sekä myös Nightwishin nykyinen laulaja, hollantilainen sopraano-tähti Floor Jansen. Lisäksi Turun istumakonsertissa nähdään musikaalitähtenäkin esiintyvä Charonin laulaja JP Leppäluoto ja Machine Men –yhtyeestä tunnettu Antony Parviainen.

Logomon toisessa konsertissa nähdään uusi solistikokoonpano. Marco Hietalan lisäksi 15.12. Turussa esiintyvät metalliyhtye Amaranthen laulajana tunnettu ruotsalaistähti Elize Ryd, maailmallakin arvostetun Sonata Arctican laulaja Tony Kakko sekä suositusta Suburban Tribe –yhtyeestä suosioon noussut Ville Tuomi, joka on nykyisin legendaarisen Leningrad Cowboysin nokkamies.

Tänä vuonna Raskasta joulua –kiertue on huippusolistien lisäksi panostanut myös konserttien visuaaliseen showhun: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show. Myös Logomolla tullaan kokemaan ennennäkemätön pyrotekninen toteutus.

Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: orkesteria johtava kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Väinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

Tänä vuonna suurempana kuin koskaan kiertävä Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen. Jopa presidentti Sauli Niinistö kertoi joulupäivityksessään olleensa vaikuttunut Raskasta joulua -konsertista ja lisäksi suomalainen konsepti on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla.

Lipunmyynti käy vilkkaana jo nyt
Raskasta joulua –kiertueen lipunmyynti on käynyt vilkkaana jo keväällä. Tänäkin vuonna Logomon konserttien odotetaan rikkovan ennätyksiä. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin, Lippupisteen sekä Lipputoimiston kanaviin.
Tarkista paikkakuntakohtainen lipunmyyntitaho: http://raskastajoulua.com/
Liput alkaen 39,90 euroa (sis. palvelumaksun)

22.11. Turku, Logomo:
Solisteina Floor Jansen, Marco Hietala, JP Leppäluoto, Antony Parviainen

15.12. Turku, Logomo:
Solisteina Marco Hietala, Elize Ryd, Ville Tuomi, Tony Kakko

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua

OHJELMAMUUTOKSET MAHDOLLISIA

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Kulloinkin käytössä olevan saliversion näet, kun lippujen ostovaiheessa klikkaat "Valitse paikkasi itse".

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fi


 

Tapahtumatieto

Raskasta joulua –kiertueelle mukaan Tarja Turunen sekä Deep Purplesta ja Rainbowsta tunnettu Joe Lynn Turner
- kansainväliset tähdet mukana useassa konsertissa eri puolella Suomea

Jo yli 30 000 lippua myynyt Raskasta joulua –kiertue on julkaissut lisää esiintyjiä. Tänä vuonna yli 20 paikkakuntaa kiertävän huippukiertueen osassa konserteissa tullaan näkemään Nightwishin entisenä solistina tunnettu huippusopraano Tarja Turunen sekä komeaääninen kansainvälinen rock-legenda Joe Lynn Turner, joka tunnetaan mm. Deep Purple - ja Rainbow entisenä laulajana.

Tarja Turunen tullaan näkemään kiertueen konserteissa Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Vaasassa sekä Turun jälkimmäisessä, joulukuun konsertissa. Joe Lynn Turner puolestaan nousee lavalle Oulussa, Porissa, Joensuussa, Jyväskylässä, Helsingissä, Kuopiossa, Vaasassa sekä Turun joulukuun konsertissa.

Tämän vuoden Raskasta joulua -esiintyjäkaartista on jo tähän mennessä julkaistu pitkä lista huipputähtiä. Kiertueella nähdään menestysyhtyeistä Nightwish ja Tarot tunnettu Marco Hietala, Nightwishin nykyinen laulaja, hollantilainen sopraano Floor Jansen, metalliyhtye Amaranthen laulajana tunnettu ruotsalainen sopraanotähti Elize Ryd, musikaalitähtenäkin esiintyvä Charonin laulaja JP Leppäluoto , maailmalla arvostetun Sonata Arctican laulaja Tony Kakko, Idols-tähtenä kansan suosioon noussut Ari Koivunen, The Voice of Finland 2013 –voittaja Antti Railio, Thunderstonen laulaja Pasi Rantanen, useista tv-ohjelmista tunnettu monitaituri Kimmo Blom, Tarotin riveihin lukeutuva Tommi Salmela, Psychework –yhtyeestä tunnettu Antony Parviainen sekä Suburban Tribe –yhtyeestä suosioon noussut Ville Tuomi, joka on nykyisin legendaarisen Leningrad Cowboysin nokkamies.

Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: yhtyeen johtaja kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Wäinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

Raskasta joulua –konserttikiertue tulee tänä vuonna keräämään ennätyksellisen määrän yleisöä ja kansan rakastama kiertue on muutenkin kasvanut kansainvälisiin mittoihin: tänä vuonna kiertueella panostetaan erityisesti visuaaliseen showhun. Luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita, näyttävä valo-show sekä huikeita pyroteknisiä toteutuksia. Kiertue kulkee ympäri Suomen neljän puoliperävaunurekan ja kolmen linja-auton voimin, joka on ennätyksellisen massiivinen kiertuetoteutus Suomessa.

Tänä vuonna kiertue kasvaa aikaisempaa suuremmaksi: marras-joulukuun aikana 23 paikkakuntaa kiertävä kiertue järjestetään useammassa konserttikaupungissa areenalla tai hallissa. Lisäksi myös konserttien visuaalinen show kasvaa entisestään: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show, johon panostetaan tänä vuonna erityisen paljon.

- Ihan mahtavaa, että saamme vihdoin jokaiselle paikkakunnalle tuotua täystuotannon ja täyden shown kaikkine elementteineen. Tänä vuonna show on isompi kuin koskaan ja olemme erityisesti myös panostaneet esityksen visuaaliseen puoleen. Nyt saamme kaikille tapahtumapaikoille spektaakkelimaiset projisoinnit, jättiscreenit, pyrotekniikan ja valot. Jokaisella kiertuepaikkakunnalla on luvassa kokonaisvaltainen elämys! fiilistelee kitaristi Erkka Korhonen, jonka ideasta Raskasta joulua -kiertue on saanut alkunsa.

22.11. Turku, Logomo:
Solisteina Floor Jansen, Marco Hietala, JP Leppäluoto, Antony Parviainen

3.12. Tampere, Tampere-talo:
Solisteina päiväkonsertissa Marco Hietala, Antti Railio, Pasi Rantanen, Ville Tuomi ja iltakonsertissa Marco Hietala, JP Leppäluoto, Kimmo Blom, Ari Koivunen

7.12. Savonlinna, Savonlinnasali
Solisteina Floor Jansen, Marco Hietala, JP Leppäluoto, Ari Koivunen

15.12. Turku, Logomo:
Solisteina Marco Hietala, Elize Ryd, Ville Tuomi, Tony Kakko, Tarja Turunen, Joe Lynn Turner

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua

Alaikäraja 6 vuotta.
Logomon 15.12. -keikka K-18
Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18