LIIKKEELLÄ MARRASKUUSSA 2017: STRANGE SONGS BY CLAIRE VIVIANNE SOBOTTKE - Liput

Liikkeellä marraskuussa -festivaali

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
STRANGE SONGS BY CLAIRE VIVIANNE SOBOTTKEHELSINKI
Stoa, Teatterisali
la, 11.11.2017
19:00
 
Liput alkaen 28,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
Kaikki tapahtumat1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

www.liikkeellamarraskuussa.fi

Petolliset laulavat enkelit ja houkuttelevat seireenit: Strange Songs on liioiteltu äänellinen teos, joka on syntynyt kielellä ja äänellä leikittelystä. Tuntematonta etsiessä oudot laulut ilmestyvät, muodostaen sarjan outoja tansseja, tilanteita ja hahmoja. Ääni värähtelee henkilökohtaisen ja poliittisen välillä, prosodian ja vihellyksen, rakkauden ja kauhun välillä muodostaen aistillisen monologin, jossa hirvittävä ja ihmeellinen jakavat saman verran yhteistä tilaa.

Saksalais-ranskalainen näyttelijä-tanssija Claire Vivianne Sobottke määrittelee työnsä vastarintana, alustana ajattelun ja näkemisen normien kyseenalaistamiselle. Hän on tehnyt yhteistyötä Meg Stuartin, Tino Sehgalin, Christoph Winklerin ja Gaetan Rusquetin kanssa.

Tian Rotteveelin työssä ääni ja liike ovat prosesseja, jotka voivat aineellistua merkityksiksi tai kehon tuntemuksiksi. Hän on tehnyt yhteistyötä niin säveltäjänä kuin esiintyjänä mm. David Hernandezin, Jeremy Waden, Tino Sehgalin, Martin Nachbarin ja Herman Heisigin kanssa.

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18