Turun Kesäteatteri Vartiovuorella Turku

Vartiovuori, 20500 Turku
FI

Tietoa tapahtumapaikasta

Turun Kesäteatteri on koko perheen teatteri Vartiovuoren puiston sydämessä. Maamme vanhin yhtäjaksoisesti samassa paikassa toiminut ammattikesäteatteri kutsuu lastennäytelmien pariin!

Turun Kesäteatteri on vuonna 1916 perustetun Turun Työväen Teatterin kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä, maamme vanhin yhtäjaksoisesti samassa paikassa toiminut ammattikesäteatteri. Kesäteatteritoiminta alkoi vuonna 1928 Ruissalon Kansanpuistossa silloisen Turun Työväen Teatterin toimesta. Vuodesta 1954 toiminta on jatkunut Vartiovuoren puistossa. Vuonna 1987 Turun Kesäteatterin on keskittynyt koko perheen teatteriesityksiin.

www.turunkesateatteri.fi

Ei tapahtumia

Turun Kesäteatteri Vartiovuorella Turku - tällä hetkellä ei tapahtumia.

Osoite: Turun Kesäteatteri Vartiovuorella
Vartiovuori, 20500 Turku
Tapahtumapaikalle saapuminen
Vartiovuoren puisto sijaitsee kävelyetäisyydeltä Turun keskustasta.

Pysäköinti

Teatterilla ei ole omaa pysäköintialuetta, mutta teatterin läheisyydestä löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

Esteettömyys

Katsomon vasemmassa reunassa sijaitseville pyörätuolipaikoille ja katsomon alla oleviin WC-tiloihin on esteetön pääsy. Kuljetukseen liittyvissä asioissa teitä avustaa toimistomme numerossa 0200 33 444.

Lisäpalvelut

Katsomomme on katettu. Istumapaikat ovat numeroituja ja jokaisessa paikassa on selkänoja. Kahviomme palvelee tuntia ennen esityksen alkua sekä esityksen väliajalla. Meillä voit maksaa kaikilla pankki- ja luottokorteilla sekä käteisellä.
Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18