Tullikamarin Pakkahuone Tampere

Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere
FI

Tietoa tapahtumapaikasta

Tullikamari – ovi auki elämyksiin, päivin ja öin

Vuonna 1901 rakennettu Tullikamari on Tampereen legendaarisin tapahtumapaikka, jossa on kaksi tapahtumatilaa, Pakkahuone (kapasiteetti 1200) ja Klubi (kapasiteetti 450). Tampereen kaupunki luovutti vanhan piiritullikamarin rakennuksen nykyiseen käyttöön vuonna 1988. Tuolloin tila remontoitiin, ja siitä lähtien Tampereen Tullikamari on toiminut elävän musiikin ja muun kulttuurin puolesta. Tänä aikana Tullikamarista on tullut merkittävä suomalainen keikkapaikka ja tapahtumakeskus: talossa vierailee vuosittain yhteensä noin 240 000 kävijää.

Tunnelmaltaan ja tekniikaltaan huipputasoinen Pakkahuone tarjoaakin monipuolisen areenan näyttäville konserteille ja muille kulttuuritapahtumille, kuten teatterille ja tanssille. Paikka on tullut tutuksi monille elävän musiikin legendoille – muun muassa The Ramones, Motörhead, The Cardigans ja Kent ovat kokeneet parhaan tamperelaisen live-tunnelman siellä.

Konserttien lisäksi Pakkahuone taipuu joustavasti moniin käyttötarkoituksiin. Se tarjoaa kaikki ravintolapalvelut ja on tilana esteetön ja muuntautumiskykyinen. Pakkahuoneelle voi esimerkiksi pystyttää vaikkapa 550 henkilön istumakatsomon. Tilaa vuokrataankin erilaisiin juhliin, näyttelyihin, messutapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin.

Tutustu Tullikamarin fiiliksiin ja katso esittelyvideo.

Lue lisää Tullikamarin Pakkahuoneesta www.tullikamari.net.

Saatavilla myös Tullikamarin Pakkahuoneen lahjakortti

EXPERIENCE – 50 VUOTTA JIMI HENDRIXIN SUOMEN VIERAILUSTA K-18

Tullikamarin Pakkahuone
TAMPERE
18.10.2017 / 20:00

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 25,00 €
Liput
KASEVA - TÄNÄÄN JA EILEN -JUHLAKONSERTTI

Tullikamarin Pakkahuone
TAMPERE
20.10.2017 / 19:00

KASEVA - TÄNÄÄN JA EILEN -JUHLAKONSERTTI

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 35,00 €
Liput
ANTTI TUISKU - IKÄRAJATON

Tullikamarin Pakkahuone
TAMPERE
21.10.2017 / 17:00

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 31,50 €
Liput
ANTTI TUISKU K-18

ANTTI TUISKU K-18

Tullikamarin Pakkahuone
TAMPERE
21.10.2017 / 22:30

 
Ei saatavilla nyt
Lisätietoa
PIKKU G K-18

PIKKU G K-18

Tullikamarin Pakkahuone
TAMPERE
27.10.2017 / 21:00

'

 
Loppuunmyyty
Lisätietoa
Osoite: Tullikamarin Pakkahuone
Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere
Tapahtumapaikalle saapuminen
Tullikamari sijaitsee Tampereen keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Pysäköinti

Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin välittömässä läheisyydessä on useita parkkihalleja, kuten P-Hämppi ja P-Tullintori. Tullikamarin aukiolle ja Pakkahuoneenaukiolle pysäköinti on kielletty.

Esteettömyys

Tullikamarin Pakkahuoneelle ja Klubille on helppo tulla myös pyörätuolilla. Pakkahuoneen pääsisäänkäynnille (rakennuksen rautatieaseman puoleisella sivulla) saakka pääsee autolla. Vaatesäilytys ja inva-wc sijaitsevat Pakkahuoneen alakerrassa, josta noustaan hissillä konserttisaliin. Myös Klubille pääsee vaivattomasti luiskaa pitkin Itsenäisyydenkadun ovista. Myös Klubilla on inva-wc.

Lisäpalvelut

Tampereen Tullikamari on monipuolinen ja teknisesti laadukas tapahtuma-areena kaupungin keskustassa. Rakennus jakautuu kahteen tilaan: Pakkahuoneelle mahtuu parhaimmillaan 1200 ja Klubille 450 vierasta. Kun tilat yhdistetään, talossa voidaan järjestää tilaisuuksia jopa 1500 henkilölle. Tullikamarilla järjestetään konserttien lisäksi yritysjuhlia, messuja, näyttelyitä, teatteri- ja tanssiesityksiä sekä yksityistilaisuuksia. Tullikamarin keskeinen sijainti rautatieaseman läheisyydessä, nykyaikainen ääni- ja esitystekniikka, muuntautumiskykyiset ja tunnelmalliset tilat sekä tarvittaessa myös tuotanto- ja ohjelmapalvelut talon puolesta takaavat unohtumattomat tapahtumat. Tullikamari – ovi auki elämyksiin, päivin ja öin.
Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18