Usein kysytyt kysymykset

Lippu.fin "Usein kysytyt kysymykset" auttaa löytämään vastauksen useimpiin kysymyksiin. Tee haku, syötä kysymys tai sana jota haet alla olevaan kenttään.

Lippu.fi on myös SOMEssa, tutustu!      Facebook Twitter Twitter LinkedIn

Kysymys

Miten voin käyttää arvoseteleitäni?

Vastaus
Arvoseteleillä voit maksaa lähes kaikkia Lippu.fissä myynnissä olevia tapahtumalippuja niissä Lippu.fin myyntipisteissä, jotka ovat tehneet maksutapasopimuksen kyseisen arvosetelitoimijan kanssa. Verotuksellisistä syistä poikkeuksena tähän ovat muun muassa huvipuistoliput, pokeriturnausliput, lahjakortit ja useamman henkilön pakettiliput (esimerkiksi perheliput) sillä arvosetelit ovat henkilökohtaisia. Lisätietoja löydät Verohallinnon sivuilta täältä.

Verkkokaupassa arvoseteleillä maksaminen ei valitettavasti tällä hetkellä ole mahdollista.

Lippu.fillä on noin 100 myyntipistettä eri puolella Suomea. Kaikki myyntipisteet toimivat yhteistyökumppaniemme omien palvelujen yhteydessä. Myyntipisteet hyväksyvät arvoseteleitä maksuksi siinä tapauksessa, että he ovat tehneet sopimuksen arvosetelitoimijan kanssa setelien vastaanottamisesta. Sopimukset ovat myyntipistekohtaisia, joten setelien käyttömahdollisuudesta saat tietoa suoraan myyntipisteestä.

Myös R-kioskit ottavat arvoseteleitä vastaan tietyin edellytyksin. Wellnes Wallet ja Ticket Mind&Body -korteilla sekä Smartum-mobiilimaksulla voi maksaa vain tapahtumalippua. Smartum-kortti ei käy R-kioskeilla maksuvälineenä. Ticket Duo -kortilla voi maksaa tapahtumalippuja sekä aterioita. Ateriakokonaisuus saa maksaa yhteensä enintään 10 €. Aterioiden maksua koskevat samat ohjeet kuin Ticket Lounas -korttia. Mitkään paperiset maksuvälineet (esim. Smartumin setelit, Lounasseteli ja Virikeseteli) eivät käy maksuvälineenä R-kioskilla.

Voitte myös tarkistaa arvoseteliänne vastaanottavat paikat etukäteen arvoseteliä tarjoavan tahon kotisivuilta, mm.:
www.smartum.fi, www.edenred.fi, www.tyky-kuntoseteli.fi, www.sporttipassi.fi.
Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18