PLAYING REALITY - Liput

Turku Jazz Orchestran solisti Panu Savolainen on noussut nopeasti kotimaisen jazzmusiikin kirkkaimpaan tähtikaartiin.

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Lipunmyynti ja varaukset 0600 900 900* Joka päivä klo: 7 - 22
Osta nyt!

Tapahtumanumero R-Kioskilla on 113502. Myynnissä olevat tilaisuudet löytyvät R-Kioskilta myös tapahtuman nimellä.

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
PLAYING REALITY - TURKU JAZZ ORCHESTRA & PANU SAVO...TURKU
Logomo, LOGI 3
la, 8.10.2016
20:00
 
Liput alkaen 28,50 €
Printtilippu saatavana Liput
1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

Turku Jazz Orchestra & Panu Savolainen: Playing Reality 8.10. klo 20.00, Logomo, Logi 3

Säveltäjä-kapellimestari Vellu Halkosalmi pohtii vibrafonisti Panu Savolaiselle ja big bandille säveltämässään Playing Reality -teoksessa leikin olemusta ja leikin kautta oppimista. Logomossa kantaesityksensä saava kokonaisuus kuvaa tietoisuuden kehittymistä ja lapsuusajan suurta seikkailua: kokeilua, haparointia, leikkiä, takaumia ja kasvua. Vibrafoni on tämän kaiken keskellä kasvavan ihmisen ääni ja orkesteri muu maailma.

Turku Jazz Orchestran solisti Panu Savolainen on noussut nopeasti kotimaisen jazzmusiikin kirkkaimpaan tähtikaartiin. Viime vuosina hän on saavuttanut jazzyleisön huomion laajalti mm. HERD-jazztriollaan, joka voitti pääpalkinnon European Jazz Competition -yhtyekilpailussa kesällä 2011. Savolainen valittiin vuonna 2010 Pori Jazzin Vuoden taiteilijaksi ja vuonna 2014 Sipoon Kalkkiranta Jazz -festivaalin taiteelliseksi johtajaksi pianisti Iiro Rantalan jälkeen.

Lisätietoja: www.tjo.fi, www.jazzcityturku.fi

OP:n omistajajäsenten etuhintaiset liput Lippupisteen palvelupisteistä omistajajäsen-pankkikorttia tai etukuponkia näyttämällä. Paikkoja rajoitettu määrä.

Jazz City Turku X Food & Fun 2016
Jazz City Turku -toimijat ja Food & Fun toteuttavat yhteistyössä neljän konsertin kokonaisuuden 5.-8.10. osana kansainvälisen ruokafestivaalin ohjelmaa. Hyvä ruoka ja laadukas jazz ovat illanvietoissa lyömätön yhdistelmä, ja Turussa on lokakuussa mahdollisuus koko illan aistinautintoihin. Playing Reality on yksi kokonaisuuden konserteista. Jazzia ja ruokaa tehdään Turussa intohimolla ja tinkimättömällä asenteella. Tervetuloa maistelemaan! www.foodandfunfinland.fi www.jazzcityturku.fi

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1 euro/tunti.

www.logomo.fi


Videot

Tee uusi haku

* Lipunmyynti ja varaukset: 1,98 €/min+pvm