Turvallisuuden takia selaimesi ei salli kolmannen osapuolen (lippu.fi) evästeitä suoraan tässä selainikkunassa. Voit ostaa lippuja avaamalla uuden ikkunan selaimeen ja näin sallia lippu.fi evästeet. Klikkaa alla olevaa painiketta ja avaa sivu uudessa ikkunassa.


Avaa lippukauppa uudessa ikkunassa

Lippupiste Oy

Vain tapahtumassa, paikan päällä, voi tuntea henkilökohtaisen vuorovaikutuksen artistin, joukkueen ja yleisön kanssa. Se tunne ei välity ruudun läpi. Me markkinoimme ja myymme monikanavaisesti ikimuistoisia hetkiä tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain.

Nyt 20-vuotisjuhlaa viettävä yhtiömme aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1996. Nykyisin meidät tunnetaan nimellä Lippu.fi ja olemme osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan.

Myymme lippuja Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassa sekä laajassa myyntiverkostossa, yli 100 myyntipisteessä ja R-kioskeissa kautta maan. Puhelinmyyntimme palvelee numerossa 0600 900900 suomeksi ja englanniksi joka päivä klo 7–22, ruotsiksi arkisin klo 9−17 ja venäjäksi arkisin klo 9−13. Lisäksi asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa kuluttajia puhelimitse, sähköpostitse ja lippu.fi Chatin kautta.

Lippu.fin tuotevalikoima on laaja. Siihen kuuluvat muun muassa Elämyslahjakortti, Lipputurva-vakuutus ja Lippulasku-erämaksujärjestelmä. Elämyslahjakortti on yrityksille suunnattu lahjakortti, jolla voi ostaa lippuja lippu.fissä myynnissä oleviin tapahtumiin. Lipputurva-vakuutuksen voi ostaa sekä kuluttajat että yritykset verkkokaupasta lipunoston yhteydessä. Lippulaskulla voi maksaa ostokset erissä lippu.fi-verkkokaupassa ja puhelinpalvelussa.

Luottokelpoinen A Lippupiste on saanut useana vuonna peräkkäin Kauppalehden Bisnode-palvelun luottoluokituksessa ”Luottokelpoinen A” -luokan. Se merkitsee sitä, että Lippupiste Oy on arvioitu olevan luottokelpoinen yritys, jonka toiminta on vakiintunut ja jonka talous on kunnossa.
Suomalainen vastuunkantaja 2016-2017 Lippupiste on Suomalainen Vastuunkantaja. Merkki on Lippupisteelle myönnetty tunnustus, joka kertoo yrityksen hoitavan velvoitteemme suomalaista yhteiskuntaa kohtaan mm. maksamalla veronsa Suomeen. Tunnustuksen myöntäneen Intellian mukaan Suomalainen Vastuunkantaja -merkin ansainneelta yritykseltä kannattaa ostaa, koska silloin tietää käyttämänsä rahan hyödyttävän suomalaista yhteiskuntaa. Intellia Oy on myöntänyt merkin osoituksena siitä, että Lippupiste Oy kantaa omalta osaltaan vastuuta Suomen menestyksestä ja hyvinvoinnista.


Tarvitsetko apua?
Lippupisteen kuluttajapalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Haluatko järjestää tapahtuman ja myydä lippuja kauttamme?
Lue lisää palveluistamme, ratkaisuistamme, yhteistyökumppaneistamme ja meistä osoitteessa
info.lippu.fi!