WE LOVE 80'S - Liput

WE LOVE 80’S: DINGO JA EINI

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
WE LOVE 80'S: DINGOTAMPERE
Tampere-talo, Iso sali
pe, 29.9.2017
19:00
 
Liput alkaen 39,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
WE LOVE 80'S: KASARIDISCOTAMPERE
Tampere-talo, Sorsapuistosali
pe, 29.9.2017
21:00
 
Liput alkaen 16,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
Kaikki tapahtumat1 - 2 / 2

Tapahtumatieto

Pe 29.9. klo 19 Iso sali sekä klo 21 Sorsapuistosali
WE LOVE 80’S: DINGO JA EINI

Dingon klassinen kokoonpano tekee paluun konserttisaleihin! Neumann, Jonttu, Quuppa, Pepe ja Pete pistävät ranttaliksi Isossa salissa We Love 80’s-tapahtumassa. Tarjolla on takuuvarma klassikkosetti, jota on odotettu.

Porissa vuonna 1982 perustettu Dingo on jäänyt suomalaisen kevyen musiikin historiaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista suomalaisista yhtyeistä.
- Noin vuosi sitten aloimme pyöritellä Dingon legendaarisimman kokoonpanon paluuta lavoille. Samoihin aikoihin kuulin, että bändistä ollaan tekemässä myös kirjaa ja dokumenttia ja ajattelin, että jos bändi on menossa treenaamaan niin haluamme olla mukana”, kommentoi yli kolmenkymmenen vuoden uran musiikkibisneksessä tehnyt Live Nationin hallituksen puheenjohtaja ja Dingon paluun primus motor Risto Juvonen.

We Love 80´s -kokonaisuutta täydentää konsertin jälkeen raikaava Kasaridisco, jossa esiintyy supersuosittu discokuningatar Eini live-bändin kanssa, sekä aitoja kasarivinyyleitä pyörittävä DJ Juissi.

”Yes sir, alkaa polttaa”, siitä se lähti. 17-vuotias Eini teki itsensä heti ensisinglellään tutuksi marraskuussa 1977. Keväällä 1978 ilmestyi debyyttialbumi ”Eini”, joka nousi viralliselle myyntilistalle kymmenen kärkeen. Baccaran ”Yes Sir, I Can Boogie” rantautuessa Suomeen Eini oli jo esittänyt toiveensa tehdä laulusta oma versionsa, joka avasikin sitten tien diskon maailmaan, jota Einin albumit edelleenkin vahvasti edustavat. Viimeisimpiä meriittejä tämän upean naisen listalla on Draamaa hittikappaleen sijoittuminen Radio Suomen 3. soitetuimmaksi kappaleeksi vuonna 2016.

Tapahtumalippu sisältää pääsyn Dingon konserttiin ja Kasaridiscoon.

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18