Suomen Kansallisteatteri Helsinki

Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki
FI

Tietoa tapahtumapaikasta

Kansallisteatteri on, paitsi upea graniittilinna ja nähtävyys jo sinänsä, ennen kaikkea taiteellinen teatteri. Kaikkiaan kuudelle eri näyttämölle levittäytyvä ajankohtainen ohjelmisto on monipuolinen kattaus draamaa ja komediaa, musiikkiteatteria ja puhenäytelmiä.

Neljän teatterisalin (Suuri näyttämö, Pieni näyttämö, Willensauna ja Omapohja) muodostaman laajan pääohjelmiston lisäksi tunnelmallinen Lavaklubi ja talon ulkopuolelle esityksiä ja työpajoja tuottava Kiertuenäyttämö antavat oman merkittävän panoksensa Kansallisteatterin ohjelmavalikoimaan. Hyvä teatteritaide on ajatuksia, tunteita ja keskustelua herättävää — ja hauskaa. Tervetuloa viihtymään kanssamme!

BABYTANGO - TANSSIT VAUVAIKÄISILLE

Suomen Kansallisteatteri, Lavaklubi
HELSINKI
25.4.2017 / 10:00

BabyTango yhdistää vauvoille tarkoitetun esityselämyksen sekä vauvojen ja seuralaisten yhteisen tanssihetken. ...

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 5,00 €
Liput
RIKHARD III

RIKHARD III

Suomen Kansallisteatteri, Willensauna
HELSINKI
25.4.2017 / 19:00

.

 
Ei saatavilla nyt
Lisätietoa
ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA

Suomen Kansallisteatteri, Pieni näyttämö
HELSINKI
25.4.2017 / 19:00

Koko kansan rakastaman jäärän uusin monologi

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 38,00 €
Liput
MUSTA LAATIKKO 7

MUSTA LAATIKKO 7

Suomen Kansallisteatteri, Suuri näyttämö
HELSINKI
25.4.2017 / 19:00

Jos Suomen paras journalismi muuttuisi eläväksi esitykseksi, millainen siitä tulisi?

 
Ei saatavilla nyt
Lisätietoa
HÖLMÖLÄISET

HÖLMÖLÄISET

Muu näyttämö
HELSINKI
26.4.2017 / 10:00

 
Ei saatavilla nyt
Lisätietoa
Osoite: Suomen Kansallisteatteri
Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki
Tapahtumapaikalle saapuminen
Koska Kansallisteatteri sijaitsee keskeisellä paikalla Rautatientorilla helsingin keskustassa, teatteriin on helppo saapua kaikilla julkisilla kulkuvälineillä.

Pysäköinti

Jos saavut omalla autolla, saat kahden tunnin pysäköintihyvityksen P-Elielissä esitysiltana. Etu on voimassa arkisin klo 18.00–24.00, lauantaisin klo 12.00–24.00. Pyydä hyvityslippu lippumyymälästä tai vahtimestarilta.

Esteettömyys

Pyörätuolipaikat
Suuren näyttämön pyörätuolipaikat sijaitsevat ensi parvella. Suuren näyttämön hissi on Itäisen Teatterikujan puoleisessa tornissa. Pienellä näyttämöllä pyörätuolipaikka on kolmannen rivin päässä salin vasemmalla puolella. Willensaunassa ja Omapohjassa paikka on lähellä katsomon sisäänkäyntiä. Lavaklubi on esteetön. Avustajan paikkalipun hinta on 8 €.
Koska pyörätuolipaikkoja on rajallisesti, liput tulee varata suoraan puhelimitse Kansallisteatterin lippumyymälästä (p. 010 733 1331). Näin saat parhaan mahdollisen palvelun.
Soittamalla itäisen porrastornin ovisummeria on mahdollista saada yhteys keskusvahtimestareihin ja apua esteettömään kulkuun teatterissa.

Esteettömät wc:t
Kansallisteatterin esteettömät wc-tilat sijaitsevat Lavaklubilla (hissin sisäänkäynti sijaitsee Itäisen Teatterikujan puoleisessa tornissa) sekä Omapohjassa.

Induktiosilmukka
Suuren näyttämön katsomossa on tele/induktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville. Silmukka ei toimi kaikilla paikoilla, joten mainitsettehan aina lippuja varatessanne erityistarpeistanne. Näin pystymme järjestämään teille parhaan mahdollisen palvelun.

Lisäpalvelut

Ravintola- ja kokouspalvelut
Kansallisteatterin oma ravintola huolehtii väliaikatarjoiluista ja toimii monipuolisena tilausravintolana. Varaa väliaikatarjoilut ennakkoon!

Ryhmämyynti

Palvelemme isoja ja pieniä ryhmiä, luokkaretkeläisistä suuryrityksiin, yksilöllisesti ja nopeasti. Ota yhteyttä p. 010 7331 332 (0,083 € / min+pvm) tai myynti@kansallisteatteri.fi.

Uutiskirje
Tilaa Kansallisteatterin uutiskirje ja varaa parhaat paikat. Saat monipuolista tietoa esityksistä sekä etuosto-oikeuden uuden kauden lippujen tullessa myyntiin sekä mahtavia lipputarjouksia. Tilaa tästä!

YTYÄ!-yleisötyö
Kansallisteatterin yleisötyö tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia syventää teatterikokemusta — lue lisää!

Aulapalvelut
Vaatteiden säilytys ja vartiointi on maksutonta kaikilla Kansallisteatterin näyttämöillä.

Kuvapalvelu
Flickr-kuvapalvelusta löydät kattavasti kuvia Kansallisteatterin esityksistä.
www.flickr.com/photos/kansallisteatteri
Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18