SUNRISE AVENUE - Liput

Sunrise Avenue lähtee mittavalle Euroopan-kiertueelle

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!

Ikäraja K-18

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
SUNRISE AVENUE K-18TAMPERE
Tullikamarin Pakkahuone
pe, 13.10.2017
19:00
 
Ei saatavilla nyt
Lisätietoa
1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

Tullikamarin Pakkahuone, Tampere
Sunrise Avenue K-18
pe 13.10.2017, ovet klo 19.00
Soittoajat: www.tullikamari.net
Liput 30,50€ (ovelta 35 €, jos lippuja on vielä jäljellä)

Sunrise Avenue julkaisee uuden studioalbuminsa Heartbreak Century lokakuun 6. päivä. Albumia siivittää 18.8. julkaistava single I Help You Hate Me.

Yhtyeen edellisen studioalbumin julkaisusta on vierähtänyt jo neljä vuotta. Unholy Ground -albumin julkaisun ja loppuunmyydyn kiertueen jälkeen yhtyettä luotsaava Samu Haber tarvitsi omaa aikaa herätelläkseen uusia ideoita: ”Halusin päästä pois Suomesta, pois bändin luota ja pois sen hetkisestä elämästäni. Nappasin kitaran mukaani ja matkustin itsekseni ympäri maailmaa kahden ja puolen vuoden ajan.”

Uutta Heartbreak Century –albumia työstettiin lähes 12 kuukauden ajan Berliinissä, Helsingissä ja Tukholmassa kolmen tuottajan (Jukka Immonen, Nicolas Rebscher ja Victor Thell) kera. ”Biiseissä on ihan uusi fiilis. Vaikka mukana on akustisiakin soittimia, albumilla on urbaani tunnelma – biisien välissä voit melkein tuntea studion ohittaneiden raitiovaunujen tärähtelyn,” sanoo Samu. ”Kappaleet käsittelevät sydänsurua, millä ei välttämättä ole tekemistä rakkauden kanssa. Meihin sattuu, kun olemme tyytymättömiä elämäämme. Ihmiset kiirehtivät elämänsä läpi etsien täydellistä partneria, täydellistä vartaloa, täydellistä työpaikkaa. Emme ole valmiita kompromisseihin, koska valinnan mahdollisuudet ovat rajattomat, mikä tekee meidät entistä kyltymättömimmiksi. Vaikka olemme laitteiden avulla jatkuvasti yhteyksissä, tunnemme yksinäisyyttä. Elämästä nauttimisen sijasta yritämme tavoitella onnea älylaitteidemme ruudulta,” Samu jatkaa ja toteaa lopuksi: ”Joskus on vaikea sama säilyttää lapsenomainen uteliaisuus ja innokkuus kuin uran alkuaikoina, mutta tälle levylle se ehdottomasti taas löytyi.”

Uuden albumin julkaisun jälkeen Sunrise Avenue lähtee mittavalle Euroopan-kiertueelle. Kotimaassaan bändi nähdään kolmen keikan verran: 11.10. Helsingin Tavastialla, 13.10. Tampereen Pakkahuoneella ja 14.10. Turun Gongissa. Liput Suomen-keikoille tulevat myyntiin 2.8. klo 11.00.

Areenoihin ja isoihin festivaalilavoihin tottunut bändi palaa tulevalla kiertueellaan juurilleen ja antaa faneilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä heidät totuttua pienemmillä keikkapaikoilla. Pelkästään Saksassa yhtye myi edellisellä kiertueellaan 550 000 lippua, mutta tällä kertaa Saksaan tulee vain 4500 lippua myyntiin. Liput tulevat siis olemaan hyvin haluttuja ja taistelu niistä varmasti kova. Euroopan-kiertue käynnistyy Tukholmasta 26.10. ja päättyy 2.12. Barcelonaan.

Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyksekkäimmistä yhtyeistä. Maailmanlaajuisesti yhtyeen albumeja on myyty tähän mennessä 2,5 miljoonaa. Vuonna 2014 julkaistu Best Of –kokoelmalevy on ylittänyt Saksassa tuplaplatinarajan eli yli 400 000 myytyä levyä. Sunrise Avenue on vuosien saatossa huomioitu lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä musiikkialan palkinnoilla.

www.facebook.com/sunriseavenue

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18