Sibeliustalo Lahti

Ankkurikatu 7, 15140 Lahti
FI

Tietoa tapahtumapaikasta

Sibeliustalo on kongressi- ja konserttikeskus Vesijärven äärellä Lahden satamassa. Talo on valmistunut vuonna 2000 vanhan tehdasrakennuksen yhteyteen. Puuarkkitehtuuri yhdistyy näin vanhaan lahtelaiseen teollisuushistoriaan. Uuden ja vanhan rakentamisen yhdistelmästä on syntynyt mielenkiintoinen vuoropuhelu.

Sibeliustalon pääsali on akustinen ihme, jonka lämpimissä puitteissa konsertista muodostuu ikimuistoinen elämys. Katsomo ja näyttämö parvineen on sijoitettu ovaaliin muotoon ns. kenkälaatikkosaliin.

Sibeliustalon Puusepän Salin vanhoissa tehdastiloissa sijaitsevalla Finlandia-klubilla esiintyvät kotimaisen populaarimusiikin huiput. Klubi tarjoaa musiikkielämyksiä rock-uskottavassa ympäristössä inhimilliseen aikaan.

BREL- MARTTI SUOSALO & TEGELMAN & TBB

Sibeliustalo, Pääsali
LAHTI
27.9.2017 / 19:00

Martti Suosalo, Tegelman & TBB

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 33,50 €
Liput
TEFLON BROTHERS

Sibeliustalo, Finlandia-klubi
LAHTI
29.9.2017 / 21:00

Finlandia-klubi

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 23,50 €
Liput
HARD'N HEAVY VOL.5

Sibeliustalo, Finlandia-klubi
LAHTI
30.9.2017 / 20:00

Hard`n Heavy VOL.5

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 13,50 €
Liput
PARIISIN KEVÄT

Sibeliustalo, Finlandia-klubi
LAHTI
6.10.2017 / 21:00

Finlandia-klubi

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 23,50 €
Liput

Sibeliustalo, Pääsali
LAHTI
7.10.2017 / 14:00

17 maamme eturivin seniorimieskuoroa esittävät parastaan

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 22,50 €
Liput
Osoite: Sibeliustalo
Ankkurikatu 7, 15140 Lahti
Tapahtumapaikalle saapuminen
Sibeliustalolle kulkee paikallisbussi nro 17 linjaa Rautatieasema-Kauppatori-Ruoriniemi (D-pysäkki torin pohjoislaidalla, Vapaudenkadun puolella).

Pysäköinti

- Sibeliustalon etupihan p-paikka 15 minuutin asioimista varten
- Satamatorin pysäköintialue: talon päädyssä (maksuton)
- Ankkurikadun tyhjä tontti: epävirallisia pysäköintipaikkoja tasoitetulla hiekkakentällä, talvella vain osin aurattu (maksuton)
- Bussien pysäköintiin on varattu ruudut Satamakadulla ja Vesijärvenkadulla. Pyydämme kuljettajia huomioimaan paikallisliikenteenbussipysäkin talon kohdalla

Esteettömyys

Sibeliustalo palvelee kaikkia käyttäjäryhmiä mahdollisimman tasapuolisesti.

Etupihalla on 3 invapaikkaa. Pääsisäänkäynnin Ankkurikadun puolella on automaattiovi. Kaikkiin tiloihin pääsee esteettömästi, joko luiskia tai hissejä käyttäen.

Sibeliustalon pääsalin pyörätuolipaikat 12 kpl sijaitsevat permannon viimeisellä rivillä nro 23. Kulku näille paikoille on suoraan sisääntulokerroksesta Metsähallin läpi saliovien kautta. Pyörätuoli- ja avustajapaikat ovat myynnissä Sibeliustalon lipunmyynnissä sekä Lippupisteen ja Lippupalvelun myyntipisteissä (huom! ei saatavilla netistä). Ostettaessa lippua pyörätuolin käyttäjälle kannattaa varmistaa, että paikat ovat varmasti oikeilta paikoilta.

Sibeliustalosta voi lainata tilaisuuden ajaksi pyörätuolin tai rollaattorin liikkumisen avuksi.

Esteettömät WC:t sijaitsevat lähellä naulakkoa: lippukassalta käytävää eteenpäin, kulman takana oikealla. Toisessa tilassa lapsenhoitotaso ja tarvikkeita.

Opas- tai avustajakoiria käyttävät henkilöt voivat tulla Pääsalin konsertteihin ja Finlandia-klubille sekä ravintolatiloihin. Opas- tai avustajakoirasta kannattaa mainita jo lipunostotilanteessa.

Sibeliustalon Pääsalissa on taustamelua hälventävä induktiosilmukka

Lisäpalvelut

Naulakkomaksu 3 € / hlö (naulakkopalvelu aukeaa tuntia ennen tilaisuutta). Lasten konserteissa (esim. Muumit, Ti-Ti Nalle) naulakkomaksu lapsilta on 1 € / hlö (7-15 vuotiaat, alle 7 vuotiaat veloituksetta). Naulakkomaksun voi maksaa käteisellä tai kortilla.

Voit maksaa naulakkomaksun myös ennakkoon lipun oston yhteydessä Sibeliustalon lippukassalla, jolloin naulakkomaksu on 2,50 € / hlö. Konsertin yhteydessä naulakkomaksu on naulakolla ja lippukassalla 3 € / hlö.

Tilaamalla väliaikatarjoilut ennakkoon, pääsette nauttimaan kiireettömästä väliajasta.
www.sibeliustalo.fi/tapahtumat/valiaikatarjoilut
Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18