RAIJA LEHMUSSAAREN BALETTIKOULU: BALETTIKOULUN 50-VUOTISJUHLANÄYTÖS - Liput

Juhlanäytös Logomolla 5.6.

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!

Lipunmyynti alkaa pe 17.3. klo 9

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
BALETTIKOULUN 50-VUOTISJUHLANÄYTÖSTURKU
LOGOMO-sali
ma, 5.6.2017
19:00
 
Liput alkaen 31,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

Raija Lehmussaaren balettikoulun 50-vuotisjuhlanäytöksessä esiintyy yli 100 balettikoulun oppilasta, opettajia sekä joukko koulun oppien kautta ammattilaisuuteen päätynyttä tanssijaa: mukana ovat mm. Katariina Edling (Ruotsin Kuninkaallinen baletti), Jani Talo (Suomen Kansallisbaletti), Päivi Kujansuu (Aurinkobaletti) sekä Sami Saikkonen ja Sonja Sorvola.

Luvassa on muun muassa Joutsenlampea, Tuonelan joutsenta, Prinsessa Ruususta, Sylfidejä, nykytanssia ja argentiinalaisia tangoja.

Koko ohjelma näytöksen Facebook-tapahtumassa

Lisätietoja Raija Lehmussaaren balettikoulusta www.raijalehmussaarenbalettikoulu.fi

Tilaisuuteen on tarjolla myös aitioita, tiedustelut ja varaukset puh. 0600 900 900 (ma-la klo 9-21, su ja pyhinä klo 10-18, puhelun hinta 1,98€/min + pvm/mpm)

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Peruskatsomo (B ja C) on liikuteltavissa, mikä mahdollistaa myös sen, että katsomon/permannon kokoa voidaan pienentää kesken myynnin myyntitilanteen ja tarpeen mukaan. Tästä johtuen on mahdollista, että kaikki katsomokartalla näkyvät paikat eivät ole ostettavissa myynnin joka vaiheessa. Valitsemasi istumapaikka saattaa siis siirtyä lähemmäksi lavaa ja on aina enintään kartan osoittaman etäisyyden päässä esiintymislavasta.

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1 euro/tunti.

www.logomo.fi

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18