RIVERDANCE - Liput

TANSSISENSAATIO RIVERDANCE SYKSYLLÄ TURKUUN

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!

Lipunmyynti alkaa ma 13.2. klo 9

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
RIVERDANCETURKU
LOGOMO-sali
ti, 26.9.2017
19:30
 
Liput alkaen 64,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
RIVERDANCETURKU
LOGOMO-sali
ke, 27.9.2017
19:30
 
Liput alkaen 64,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
RIVERDANCETURKU
LOGOMO-sali
to, 28.9.2017
19:30
 
Liput alkaen 64,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 3 / 3
RIVERDANCE 2017

Tapahtumatieto

Ilmiömäiseen suosioon yli kaksi vuosikymmentä sitten noussut irlantilainen tanssisensaatio Riverdance tekee syksyllä paluun Suomeen. Kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa hurmannut show Grammy-palkittuine musiikkeineen nähdään kolmena iltana Turun Logomossa.

Myös suomalaiset ovat rakastuneet Riverdancen irlantilaisesta kansantarustosta ja -musiikista ammentavaan maailmaan. ”Olen tuonut Riverdancen ja sen sisaresityksiä Suomeen niin kauan kuin show’ta on tehty. Yhteensä näihin produktioihin on vuosien varrella myyty yli 200 000 lippua, mikä on Suomen mittakaavassa varsin merkittävä määrä”, valottaa promoottori Johan Hollstén Live Nation Finlandilta.

Tulevalla kiertueella alkuperäiseen show’hun on lisätty mukaan myös uutta, mm. kokonaan naismuusikoista koostuva bändi, a cappella tanssinumero, sekä uusi sukupolvi irlantilaisia tanssijoita, joista moni ei ollut syntynytkään kun Riverdance sai ensi-iltansa yli 20 vuotta sitten. Lisäksi kaunis puvustus on uusittu, samoin koko upea valaistus. Yleisö pääsee nauttimaan tutuksi käyneestä Riverdance-tematiikasta, mutta myös viihtyä tuoreiden show-elementtien parissa.

Taustatietoa Riverdancesta:

Riverdance esitettiin ensi kerran toukokuussa 1994 Dublinissa järjestettyjen Euroviisujen seitsemänminuuttisena väliaikaohjelmana. Tämän jälkeen Riverdancesta luotiin täyspitkä lavashow, jonka valtaisalle maailmanmenestykselle harva show pystyy vetämään vertoja. Riverdancen upea yhdistelmä irlantilaista ja kansainvälistä musiikkia ja tanssia nousi välittömästi yleisösuosikiksi ja maailman ensi-illassaan Dublinissa alkuvuodesta 1995 se rikkoi kaikki lipunmyyntiennätykset. Menestystarina sai jatkoa kun show täytti teattereita ja areenoita ympäri Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa, Aasiaa, Etelä-Afrikkaa ja Etelä-Amerikkaa myöden.

Vuoden 1995 jälkeen Riverdance on esitetty yli 11 500 esityksessä ja sen on nähnyt yli 25 miljoonaa ihmistä 47 maassa kuudella mantereella. Television kautta Riverdance on tavoittanut yli kolme miljardia ihmistä. Grammy-palkittu albumi on myynyt yli kolme miljoonaa kappaletta ja show’sta tehdyt videot ja DVD:t yltävät yli 10 miljoonan myynteihin. Vuosien varrella show’ssa on esiintynyt yli 2000 esiintyjää 29 maasta. Tiivis kiertuetahti on johtanut tähän mennessä 62 avioliittoon tanssiseurueeseen kuuluvien jäsenten välillä sekä peräti 92 Riverdance-vauvaan, ja lisää on tuloillaan.

Riverdancesta sanottua:

”The original... the best.” – The Irish Times
“A family evening unlike anything else!” – The Times of London
“Riverdance is as much a phenomenon as a show.” – New York Post
“One of the most entertaining shows you will ever see.” – The Evening Herald
“The show is quite simply incredible. A phenomenon of historic proportions.” – The Washington Times

EXTRA-lippu 119,50€
sisältää: 
- paikkalippu parhailta paikoilta
- ennen esitystä suolainen coctail-tarjoilu
- väliajalla makea coctail-tarjoilu ja kahvi/tee
- vaatesäilytys

www.riverdance.com
www.livenation.fi

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Peruskatsomo (B ja C) on liikuteltavissa, mikä mahdollistaa myös sen, että katsomon/permannon kokoa voidaan pienentää kesken myynnin myyntitilanteen ja tarpeen mukaan. Tästä johtuen on mahdollista, että kaikki katsomokartalla näkyvät paikat eivät ole ostettavissa myynnin joka vaiheessa. Valitsemasi istumapaikka saattaa siis siirtyä lähemmäksi lavaa ja on aina enintään kartan osoittaman etäisyyden päässä esiintymislavasta.

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fi


Videot

Tee uusi haku

FanTicket pääsyliput

FanTicket liput ovat saatavana ylläoleviin tapahtumiin. Huom! Jos haluat lippusi FanTicketinä, valitse silloin toimitustavaksi 'Toimitus postitse Suomeen'.
FanTicket on hieno keräilymuisto unohtumattomasta tapahtumasta. Korkealaatuinen ja upea FanTicket on täydellinen lahja ystävälle! Värikäs FanTicket on painettu erikoislippupaperille ja on edustava vaihtoehto tavalliselle pääsylipulle.

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18