RASKASTA JOULUA, SAVONLINNA - Liput

to, 7.12.2017, 19:00 Savonlinnasali
Kylpylaitoksentie 4, 57130 SAVONLINNA

Raskasta joulua -kiertueella kuullaan jälleen rakkaimpia joululauluja huippuartistien tulkitsemina

Lisätietoja ...

 • Milloin&missä?

 • Minulle ja muille!

 • Lippu.fi Yhteisö

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Tilaa liput nyt!

Ikäraja 6 vuotta
Logomon 15.12. -keikka K-18

Lisätietoa esteettömyydestä

Automaattinen paikan valinta

Valitse hintaryhmä ja me valitsemme paikat puolestasi.

Valitse paikkasi itse
Avaa paikkakartta tästä
RASKASTA JOULUA, Savonlinnasali, 7.12.2017
Sulje kokonäyttönäkymä
KategoriaKuvausHintaMäärä 
1 Hintaryhmä 1Peruslippu
39,90
 
  Hintaryhmä 1Peruslippu + väliaikatarjoilu
54,90
4 Hintaryhmä 4Peruslippu
44,90
 
  Hintaryhmä 4Peruslippu + väliaikatarjoilu
59,90
 • Tietoa lippujen valinnasta.
 • Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron ja verkkokauppamme palvelupalkkion , ilman toimitusmaksua.
 • Huom: Tapahtumanjärjestäjä, ei siis Lippupiste Oy, on vastuussa tapahtumasta. Lippupiste Oy toimii ainoastaan pääsylippujen välittäjänä tapahtumaan järjestäjän lukuun.
 • Lippujen toimitustavat tähän tapahtumaan:

 • Printtilippu
  Muista tulostaa lippusi tai näytä se älypuhelimen ruudulta! Toimitusmaksu 1 €.
 • Toimitus postitse Suomeen
  Toimitus 5-8 arkipäivän kuluessa. Toimitusmaksu 8,90 €.
 • Toimitus muihin Euroopan maihin
  Toimitus 5-8 arkipäivän kuluessa. Toimitusmaksu 20 €.
 • Toimitus muihin maihin
  Liput toimitetaan UPS-kuriiritoimituksena. Toimitusmaksu 35 €.
 • Nouto myyntipisteestä
  Huomioithan että lippuja ei voi lunastaa tapahtumapaikalta! Toimitusmaksu 3,50 €.
Tervetuloa
Savonlinnasali
katsokarttavaraukseen
 

RASKASTA JOULUA

Useita vuosia Savonlinnasalin loppuunmyynyt Raskasta joulua –kiertue tuo Savonlinnaan Nightwish-tähdet Floor Jansenin ja Marco Hietalan

Useita vuosia Savonlinnasalin konsertit täyteen myynyt konserttikiertue Raskasta joulua saapuu tänä vuonna Savonlinnaan suurempana kuin koskaan. Savonlinnassa 7.12. järjestettävässä Raskasta joulua -konsertissa nähdään tänä vuonna harvinainen solistikattaus, sillä lavalle nousevat menestysyhtyeistä Nightwish ja Tarot tunnettu Marco Hietala sekä myös Nightwishin nykyinen laulaja, hollantilainen sopraanotähti Floor Jansen. Lisäksi konsertissa nähdään musikaalitähtenäkin esiintyvä Charonin laulaja JP Leppäluoto sekä Idols-tähtenä koko kansan suosioon noussut Ari Koivunen, joka on jatkanut uraansa myös metalliyhtye Amoralin solistina.

Tänä vuonna suosittu konserttikiertue on panostanut erityisesti myös visuaalisen showhun: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show. Savonlinnasalissa tullaan kokemaan ennennäkemätön pyrotekninen toteutus.

Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: orkesteria johtava kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Väinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen. Jopa presidentti Sauli Niinistö kertoi joulupäivityksessään olleensa vaikuttunut Raskasta joulua -konsertista ja lisäksi suomalainen konsepti on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla.

Lipunmyynti käy vilkkaana jo nyt
Raskasta joulua –kiertueen lipunmyynti on käynyt vilkkaana jo keväällä. Tänäkin vuonna Logomon konserttien odotetaan rikkovan ennätyksiä. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin, Lippupisteen sekä Lipputoimiston kanaviin.
Tarkista paikkakuntakohtainen lipunmyyntitaho: http://raskastajoulua.com/
Liput alkaen 39,90 euroa (sis. palvelumaksun)

7.12. Savonlinna, Savonlinnasali
Solisteina Floor Jansen, Marco Hietala, JP Leppäluoto, Ari Koivunen

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua OHJELMAMUUTOKSET MAHDOLLISIA
 

Tapahtumatieto

Koko kansan suosion saavuttanut Raskasta joulua -konserttikiertue nähdään tänä vuonna areenoilla ja halleissa

Vuosien saatossa laadukkaaksi taiteelliseksi kokonaisuudeksi kasvanut Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen. Jopa presidentti Sauli Niinistö kertoi joulupäivityksessään olleensa vaikuttunut Raskasta joulua -konsertista ja lisäksi suomalainen konsepti herätti kiinnostusta myös ulkomailla.

Tänä vuonna kiertue kasvaa aikaisempaa suuremmaksi: marras-joulukuun aikana 23 paikkakuntaa kiertävä kiertue järjestetään useammassa konserttikaupungissa areenalla tai hallissa. Lisäksi myös konserttien visuaalinen show kasvaa entisestään: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show, johon panostetaan tänä vuonna erityisen paljon.

- Ihan mahtavaa, että saamme vihdoin jokaiselle paikkakunnalle tuotua täystuotannon ja täyden shown kaikkine elementteineen. Tänä vuonna show on isompi kuin koskaan ja olemme erityisesti myös panostaneet esityksen visuaaliseen puoleen. Nyt saamme kaikille tapahtumapaikoille spektaakkelimaiset projisoinnit, jättiscreenit, pyrotekniikan ja valot. Jokaisella kiertuepaikkakunnalla on luvassa kokonaisvaltainen elämys! fiilistelee kitaristi Erkka Korhonen, jonka ideasta Raskasta joulua -kiertue on saanut alkunsa.

Jälleen huippuartistit solisteina

Raskasta joulua -kiertueella kuullaan jälleen rakkaimpia joululauluja huippuartistien tulkitsemina. Solisteina tulevalla kiertueella ovat mm. Marco Hietala, Floor Jansen, Tony Kakko, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, JP Leppäluoto, Tommi Salmela, Pasi Rantanen, Kimmo Blom ja Antoni Parviainen. Solistien paikkakuntakohtaiset esiintymiset julkaistaan myöhemmin ja lisäksi luvassa on myös uusia yllätyksellisiä nimiä ulkomaita myöten.
Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: orkesteria johtava kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Väinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

22.11. Turku, Logomo:
Solisteina Floor Jansen, Marco Hietala, JP Leppäluoto, Antony Parviainen

3.12. Tampere, Tampere-talo:
Solisteina päiväkonsertissa Marco Hietala, Antti Railio, Pasi Rantanen, Ville Tuomi ja iltakonsertissa Marco Hietala, JP Leppäluoto, Kimmo Blom, Ari Koivunen

7.12. Savonlinna, Savonlinnasali
Solisteina Floor Jansen, Marco Hietala, JP Leppäluoto, Ari Koivunen

15.12. Turku, Logomo:
Solisteina Marco Hietala, Elize Ryd, Ville Tuomi, Tony Kakko

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua

Alaikäraja 6 vuotta.
Logomon 15.12. -keikka K-18
Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18