Tapahtuma tai esiintyjä

Hakusi: Cirque du Soleil Lippupisteessä

Tervetuloa tapahtuman tai artistin Cirque du Soleil -sivuille Lippupisteeseen. Cirque du Soleil .
 •  
  Cirque du Soleil
    4.2 tähteä, 4 arviota
 • Helsinki - Hartwall Arena, Helsinki

  12.3.2015

  Mykistävä! / mieh, 3.5.2015
  Upea tarina ja mieletöntä kunnioitettavaa kehon hallintaa! Kaunista ja mahtavaa! Oli ilo katsella loistavaa taidetta ja kuunnella myös mahtavaa livebändiä. (Näille korvatulpattajääneille niin korvatulppia myytiin ainakin siinä esityksessä missä itse olin niin siellä sisääntuloaulassa. Iso kojullinen oli niitä myynnissä ihan siinä rappujen edessä josta pääsi ylös.)
 • Helsinki - Hartwall Arena, Helsinki

  15.3.2015

  Huikea esitys, mutta musiikki oli liian kovalla / Mori, 2.4.2015
  Ihana näytös esiintyjien osalta, mutta musiikin takia kokemus jäi kehnoksi. Tuli mieleen teiniajat ja liian kova jytke autojen kaiuttimista, kun sitä kuunteli. Sisuskalutkin tuntuivat hytkyvän musiikin tahdissa. Eli siinä olisi ollut paljon parannettavaa järjestäjillä. Olisin kuvitellut, että tapahtuma olisi sopinut lapsiperheelle, mutta musiikin kovuuden nähden en suosittelisi sitä muille kuin aikuisille tai niille joilla on erittäin hyvät korvasuojat mukana. Tähän jo järjestäjän olisi melkein pitänyt antaa korvasuojia.
 • Helsinki - Hartwall Arena, Helsinki

  14.3.2015

  todella hieno esitys, musiikki aivan liian kovalla / Hoo, 15.3.2015
  Esitys oli todella upea, visuaalinen ja taidokas monella tapaa. Oli hienoa, että esityksen musiikin esitti livebändi. Harmi vaan äänenvoimakkuus oli aivan liian kova, mikä häiritsi elämystä. Mielestäni melkoisen paha moka esityksessä joka on kuitenkin koko perheelle suunnattu. Missään en nähnyt myytävän tulppia. Ottakaa korvatulpat mukaan tai ihan pienimmille peltorit!

Tee uusi haku