Tapahtuma tai esiintyjä

Hakusi: Cirque du Soleil Lippupisteessä

Tervetuloa tapahtuman tai artistin Cirque du Soleil -sivuille Lippupisteeseen. Cirque du Soleil .
 •  
  Cirque du Soleil
    4 tähteä, 3 arviota
 • Helsinki - Hartwall Arena, Helsinki

  15.3.2015

  Huikea esitys, mutta musiikki oli liian kovalla / Mori, 2.4.2015
  Ihana näytös esiintyjien osalta, mutta musiikin takia kokemus jäi kehnoksi. Tuli mieleen teiniajat ja liian kova jytke autojen kaiuttimista, kun sitä kuunteli. Sisuskalutkin tuntuivat hytkyvän musiikin tahdissa. Eli siinä olisi ollut paljon parannettavaa järjestäjillä. Olisin kuvitellut, että tapahtuma olisi sopinut lapsiperheelle, mutta musiikin kovuuden nähden en suosittelisi sitä muille kuin aikuisille tai niille joilla on erittäin hyvät korvasuojat mukana. Tähän jo järjestäjän olisi melkein pitänyt antaa korvasuojia.
 • Helsinki - Hartwall Arena, Helsinki

  14.3.2015

  todella hieno esitys, musiikki aivan liian kovalla / Hoo, 15.3.2015
  Esitys oli todella upea, visuaalinen ja taidokas monella tapaa. Oli hienoa, että esityksen musiikin esitti livebändi. Harmi vaan äänenvoimakkuus oli aivan liian kova, mikä häiritsi elämystä. Mielestäni melkoisen paha moka esityksessä joka on kuitenkin koko perheelle suunnattu. Missään en nähnyt myytävän tulppia. Ottakaa korvatulpat mukaan tai ihan pienimmille peltorit!
 • las vegas - mirage hotel

  12.3.2008

  unohtumaton tapahtuma / uziz, 13.1.2013
  aivan uskomaton tapahtuma, tempaa mukaansa hienojen asusteiden ja upeiden lavastuksien kera, musiikki on jo sinänsä huikea ja itse artistien taito aivan uskomattoman upeata seurata. parasta cirkusta mitään koskaan olen kokennut.

Tee uusi haku