Malmitalo Helsinki

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
FI

Tietoa tapahtumapaikasta

Malmitalo on yksi Helsingin kaupungin alueellisista kulttuurikeskuksista. Se on vilkas ja eloisa kulttuuritalo, jossa viihdytään muun muassa elokuvien, rytmimusiikin ja lastentapahtumien parissa.
www.malmitalo.fi

MY LITTLE PONY ELOKUVA (DUB)

Malmitalo
HELSINKI
21.10.2017 / 14:00

Kino Helios -elokuvanäytökset Malmitalossa

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 6,00 €
Liput
MASRAH - 25-VUOTISJUHLAGAALA

Malmitalo
HELSINKI
21.10.2017 / 18:00

Masrahista toivotetaan: "Tervetuloa juhlimaan kanssamme!"

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 28,00 €
Liput
YÖSYÖTTÖ

YÖSYÖTTÖ

Malmitalo
HELSINKI
21.10.2017 / 18:00

Kino Helios -elokuvanäytökset Malmitalossa

 
Ei saatavilla nyt
Lisätietoa
MY LITTLE PONY ELOKUVA (DUB)

Malmitalo
HELSINKI
25.10.2017 / 18:00

Kino Helios -elokuvanäytökset Malmitalossa

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 6,00 €
Liput
OGELI BIG BAND: SPINNING WHEELS 50 YEARS!

Malmitalo
HELSINKI
26.10.2017 / 19:00

Rakkaudesta musiikkiin – Ogeli Big Band on toiminut jo 50 vuotta!

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 15,00 €
Liput
Osoite: Malmitalo
Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Tapahtumapaikalle saapuminen
Malmitalo sijaitsee Malmin aseman kupeessa, joten parhaiten pääsee perille lähijunilla. Myös useat bussit tulevat joko juna-aseman bussiterminaaliin, Ala-Malmin torille tai Vilppulantielle Malmitalon taakse. Malmitalo seisoo Ala-Malmin torin laidassa, vastapäätä kauppakeskus Malmin Novaa.

Pysäköinti

Lähimmät parkkipaikat: Malmin kaarella on ilmainen parkkitalo P1, joka on aina avoinna. Malmin Novan Citymarketin parkkitalo on avoinna Citymarketin aukioloaikojen mukaan. Malmin Novan takaa kääntyen sinne Soidintieltä löytää pienen ulkoparkkialueen.

Esteettömyys

Malmitalon pääovelle ja -aulaan on esteetön kulku. Talon edustalta löytyy helppokulkuinen liuska ovelle. Ovet aukeavat automaattisesti niitä lähestyttäessä.
Sisätiloissa on esteetön kulkumahdollisuus, toiseen kerrokseen pääsee tilavalla hissillä. Talon kaikkiin yleisötiloihin pääsee pyörätuolilla, Pieneen saliin on kuitenkin kysyttävä vahtimestareilta neuvoa.
Katsomoissa on pyörätuolipaikkoja, jotka on varattava lipunmyyjältä etukäteen puh. 09 310 80833. Paikkoja on rajoitetusti. Saattajasi pääsee ilmaislipulla sisään kanssasi. Muista kertoa saattajasta soittaessasi.
Kummassakin salissa on induktiosilmukka kuulorajoitteisille, lisäksi talosta löytyy siirreltävä induktiosilmukka tilakohtaiseen tarpeeseen. Jälleen apua saa vahtimestarien kautta.
Liikkumisesteisten käyttöön soveltuva WC löytyy pääaulasta ja toisen kerroksen luokkahuonekäytävältä. Kysy lisätietoa vahtimestarilta.
Apua saa aina tarvittaessa aulahenkilökunnalta. Vahtimestarin tavoittaa puhelimitse talon aukioloaikona puh. 09 310 80831.

Autoilija
Jos tulet autolla ja sinulla on käytössäsi inva-tunnus, voit pysäköidä autosi Malmitalon edustan lähelle luvallisesti (asia on varmistettu paikalliselta pysäköinninvalvojalta), kunhan autosi ei ole muun liikenteen esteenä. Esimerkiksi viereisen valkoisen talon seinustalla on yleensä mukavasti tilaa ja siitä on lyhyt matka talon edustan liuskalle. GPS:ään kirjoitetaan Ala-Malmin tori 1.

Lisäpalvelut

Ilmainen vaatenaulakkosäilytys.
A-oikeuksin Malmitalon ravintola huolehtii esitysten väliaikatarjoilusta. Sillä on myös herkullinen valikoima erikoiskahveja, teelaatuja sekä leivonnaisia. www.malmitalo.fi/fi/ravintola
Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18