KUOPIO ROCKCOCK 2017 - Liput

KUOPIOROCK 15 VUOTTA: JUHLAVIERAIKSI MEGADETH (USA) JA KAIKKI KOVAT KOTIMAISET· Kuopio Rockcock järjestetään 28.-2...

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!

Kuopio Rockcock 28.-29.7.2017

Anniskelualueet ja VIP-alue K-18. Suositusikäraja 14 vuotta, sitä nuoremmat huoltajan seurassa. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat ilmaiseksi vanhemman mukana. 3-10 vuotiaille myynnissä oma lasten päivälippu.

TapahtumaPaikkakunnat
KUOPIO ROCKCOCK - 2 PÄIVÄÄKUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 99,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
KUOPIO ROCKCOCK - VIP 2 PÄIVÄÄKUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 189,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
KUOPIO ROCKCOCK - PERJANTAIKUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 69,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
KUOPIO ROCKCOCK - LASTENLIPPU PERJANTAIKUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 11,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
KUOPIO ROCKCOCK - VIP PERJANTAI K-18KUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 105,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
KUOPIO ROCKCOCK - LEIRINTÄLIPPUKUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 30,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
KUOPIO ROCKCOCK - AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLAKUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 40,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
KUOPIO ROCKCOCK - CARAVANPAIKKA LEIRINTÄALUEELLAKUOPIO
Väinölänniemi
 
Loppuunmyyty
Lisätietoa
KUOPIO ROCKCOCK - LAUANTAIKUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 65,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
KUOPIO ROCKCOCK - VIP LAUANTAI K-18KUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 105,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
KUOPIO ROCKCOCK - LASTENLIPPU LAUANTAIKUOPIO
Väinölänniemi
 
Liput alkaen 11,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 11 / 11
KUOPIO ROCKCOCK 2017

Tapahtumatieto

KUOPIOROCK 15 VUOTTA: JUHLAVIERAIKSI MEGADETH (USA) JA KAIKKI KOVAT KOTIMAISET

· Kuopio Rockcock järjestetään 28.-29.7.2017 jo 15. kertaa.
· Festivaalin pääesiintyjäksi Megadeth (USA), mukana kaikki kovat kotimaiset Sonata Arctican ja Jenni Vartiaisen johdolla
· Festivaalin kaikki lipputyypit myynnissä nyt

Kuopion Väinölänniemellä juhlittava Kuopio RockCock –festivaali julkaisee lähes koko ohjelmistonsa. 15-vuotiaan festivaalin pääesiintyjäksi on varmistunut yhdysvaltalainen rocklegenda Megadeth. Dave Mustainen johtama, vuonna 1983 perustettu orkesteri on julkaissut uransa aikana 14 studioalbumia, joista uusin Dystopia näki päivänvalon tammikuussa 2016. Trash metallin uranuurtajana tunnettu orkesteri on nykyään yksi ”neljästä suuresta” rockbändistä, jonka tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Symphony of Destruction, A Tout Le Monde, Train of consequenses sekä She-Wolf.

Kuopiorockin ohjelmistossa näkyvät myös kaikki kovat kotimaiset. Festivaalin kevyemmästä musiikista vastaavat mm. lavoille palaava Jenni Vartiainen, Himmee –kiertuellaan parhaillaan pitkin maata kiertävä Mikael Gabriel sekä Vain Elämää –sarjan viimeisimmällä kaudella nähty Lauri Tähkä. Ensimmäistä kertaa Kuopiorockissa tulevat esiintymään mm. hiphopbilebändi Roope Salminen & Koirat sekä tunteita tulkitseva Juha Tapio. Festivaalin rockpohjaista linjaa puolestaan ovat jo aiemmin julkaistujen Popedan, Michael Monroen ja Viikatteenlisäksi mm. juuri Tuplapyssyt –konserteillaan Hartwall Areenan valloittanut Apulanta, helmikuussa uuden Bringer of Pain –albuminsa julkaiseva Battle Beastsekä Kuopiossa kotikentällään esiintyvä Turmion Kätilöt.

Myynnissä on niin 2 päivän liput kuin 1 päivän liput, kaikki vip-liput sekä leirintään liittyvät liput. Festivaalin 15-vuotisjuhlan kunniaksi otetaan huomioon ihan kaikenikäiset asiakkaat. Festivaalin uutuustuote on 3-10-vuotiaille lapsille suunnattu lasten päivälippu, joka on suunnattu vanhemman kanssa festivaalille saapuville junioreille. 2-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät festivaalille maksutta pääsylipun omaavan vanhemman kanssa. Varsinainen juhla on kuitenkin siinä, että Kuopiorock toivottaa tervetulleeksi yli 70-vuotiaat asiakkaat maksutta tapahtumaan, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty.

”Kuopiorock on koko kansan tapahtuma niin ikään, näköön kuin kokoon katsomatta. Meistä on erittäin tärkeää, että pääsemme tarjoamaan elämyksiä niin ihan jokaiselle, niin festivaalin nuoremmille kuin varttuneemmille asiakkaille. Haluamme kuroa myös ikäpolvien välistä kuilua kiinni toivottamalla erittäin lämpimästi tervetulleeksi yli 70-vuotiaat vieraat tutustumaan tapahtumaan, vaikkei nykymusiikki olisikaan niin sydäntä lähellä. Rokki nimittäin kuuluu kaikille!”, toteaa festivaalipäällkkö Allu Koskinen.

Juhlavuosi tulee näkymään Kuopiorockin tämän vuoden toiminnassa vielä monellakin tapaa, eikä joulukuussa myyntiin tullut Kuopio RockCock Olut tule olemaan ainoa festivaalituote, joka myyntiin lasketaan. Tuotteista ja muista yllätyksistä tiedotetaan kevään ja alkukesä aikana.

Seuraa Kuopiorockin juhlavuotta sosiaalisessa mediassa:
#kuopiorock
#rokkikuuluukaikille
@kuopiorockcock
www.kuopiorock.fi
www.facebook.com/Kuopiorock

Artistit
Perjantai: Megadeth (USA), Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Stam1na, SANNI, Kaija Koo, Klamydia, Teflon Brothers, Lauri Tähkä, Mikael Gabriel, Battle Beast, DINGO
Lauantai: Haloo Helsinki!, Sonata Arctica, Michael Monroe, Viikate, Apulanta, Turmion Kätilöt, Popeda, JVG, Roope Salminen & Koirat, Juha Tapio, Brother Firetribe

2 PÄIVÄÄ 99 euroa
2 PÄIVÄÄ VIP 189 euroa
PERJANTAI 69 euroa
PERJANTAI VIP 105 euroa
LAUANTAI 69 euroa
LAUANTAI VIP 105 euroa
LASTEN PÄIVÄLIPPU PE 11,50 euroa
LASTEN PÄIVÄLIPPU LA 11,50 euroa
LEIRINTÄLIPPU 30 euroa
AUTOPAIKKA LEIRINNÄSSÄ 40 euroa
CARAVANPAIKKA 50 euroa

VIP-liput K-18:
• Sisäänpääsy alueelle ja koko festaripäivän ohjelma
• Sisäänpääsy VIP-alueelle, jossa on VIP-terassi ja omat vessat
• VIP-katsomo
• Buffet menu
• Ruokajuomat
• Paikalla Studio Alex T Miehille: Pikaparturointi, Naisille: pikakampaukset ja kynsienlakkaus veloituksetta
• VIP-parkkipaikkoja rajoitetusti check-in-pisteen läheisyydessä liikuntarajoitteisille
• VIP-passilla sisäänpääsy Passion Clubille ilmaiseksi jonojen ohi omalle VIP-alueelle (HUOM! VIP-alue rajallinen)

Leirintä
Lippu on tarkoitettu pääsyyn ja majoittumiseen leirintäalueelle. Leirintäalue on tarkoitettu vain Kuopiorockin asiakkaille. Leirintäalueelle ei pääse ilman voimassa olevaa festivaalilippua ja leirintälippua. Pelkällä perjantain pääsylipulla ei voi majoittua leirintäalueelle, vaan majoittumiseen pe-su tarvitaan 2 pv lippu. Lauantain lipun haltijat voivat majoittua la klo 12.00 alkaen.

Autopaikka Leirintäalueella
Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen leirintäalueelle. Leirintäalue on tarkoitettu vain Kuopiorockin asiakkaille. Leirintäalueelle ei pääse ilman voimassa olevaa festivaalilippua ja leirintälippua. Pelkällä perjantain pääsylipulla ei voi majoittua leirintäalueelle, vaan majoittumiseen pe-su tarvitaan 2 pv lippu. Lauantain lipun haltijat voivat majoittua la klo 12.00 alkaen.

Caravanpaikka Leirintäalueella
Lippu on tarkoitettu caravanauton tuomiseen leirintäalueelle. Leirintäalue on tarkoitettu vain Kuopiorockin asiakkaille. Leirintäalueelle ei pääse ilman voimassa olevaa festivaalilippua ja leirintälippua. Pelkällä perjantain pääsylipulla ei voi majoittua leirintäalueelle, vaan majoittumiseen pe-su tarvitaan 2 pv lippu. Lauantain lipun haltijat voivat majoittua la klo 12.00 alkaen.

Videot

Tee uusi haku

FanTicket pääsyliput

FanTicket liput ovat saatavana ylläoleviin tapahtumiin. Huom! Jos haluat lippusi FanTicketinä, valitse silloin toimitustavaksi 'Toimitus postitse Suomeen'.
FanTicket on hieno keräilymuisto unohtumattomasta tapahtumasta. Korkealaatuinen ja upea FanTicket on täydellinen lahja ystävälle! Värikäs FanTicket on painettu erikoislippupaperille ja on edustava vaihtoehto tavalliselle pääsylipulle.

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18