KULTTUURISATANEN

Voimassa kalenterivuoden 2017

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!

Kulttuurisatasella voi vierailla Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017 Kansallisteatterissa, Kansallisoopperassa tai -baletissa, Kansallismuseossa sekä Kansallisgallerian museoissa eli Kiasmassa, Ateneumissa ja Sinebrychoffin taidemuseossa. Jokaisessa kohteessa voi vierailla kerran. Lue lisää tästä.

Tuote
KULTTUURISATANEN 2017
 
Lahjakortteja saatavilla
Osta nyt
1 - 1 / 1

Tietoa lahjakortista

Maan suurimmat kulttuurikohteet juhlistavat satavuotiasta Suomea yhteislipulla

Kulttuurisatasella voi vierailla Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017 Kansallisteatterissa, Kansallisoopperassa tai -baletissa, Kansallismuseossa sekä Kansallisgallerian museoissa eli Kiasmassa, Ateneumissa ja Sinebrychoffin taidemuseossa. Jokaisessa kohteessa voi vierailla kerran.

Kulttuurisatasen tavoitteena on kannustaa suomalaisia vierailemaan omissa kansallisissa kulttuurikohteissaan ja muistuttaa taiteen merkityksestä kansallisidentiteetin rakentajana. Itsenäisen Suomen juuret ovat syvällä yhteisessä kulttuurissamme, ja taiteen tehtävä on vahvistaa niitä edelleen.

Juhlavuosi tarjoaa erityisen syyn vierailla taidenäyttelyissä, museoissa sekä nauttia teatterista, oopperasta ja baletista. Maan suurimmat kulttuurikohteet juhlivat itsenäistä Suomea yhteisvoimin tuomalla markkinoille lipun, Kulttuurisatasen. Ostamalla Kulttuurisatasen voi vierailla yhdellä ja samalla lipulla kuudessa kansallisesti merkittävässä kulttuurikohteessa. Kulttuurisatanen käy jokaisessa kohteessa yhden kerran. ”Kiteytetysti voidaan sanoa, että Kulttuurisatasella saa parasta mahdollista hyvin edulliseen hintaan”, Kansallisoopperan ja -baletin viestintäjohtaja Liisa Riekki kertoo event.-lehden haastattelussa. Lue koko juttu tästä.

Juhlalipun hinta on 100 euroa ja se on voimassa kalenterivuoden 2017. Lipun arvo on huomattavasti sadan euron hintaa suurempi. Sen voi ostaa itselle, jakaa kaverin kanssa tai antaa lahjaksi. Kulttuurisatanen tulee myyntiin 9. elokuuta lippu.fi-verkkokauppaan, Lippupisteen myyntipisteisiin (ei R-kioskeille) ja Kansallisteatterin sekä Kansallisoopperan ja -baletin lippukassoille. Museovierailujen ja esitysten ajankohdan voi valita itse. Kohteilla voi olla rajoituksia lipun käytön suhteen.

Ajantasaisimmat tiedot eri talojen ohjelmistoista, näyttelyistä, aukioloajoista ja mahdollisista rajoituksista löydät kunkin kohteen omilta nettisivuilta.

Kansallisteatteri
Kansallisooppera ja -baletti
Ateneum
Kiasma
Sinebrychoffin taidemuseo
Kansallismuseo

Kansallisteatteri sekä Kansallisooppera ja -baletti:
Varaa ja lunasta paikkaliput haluamaasi näytäntöön kohteen omasta lipunmyynnistä. Esityksissä ja näytännöissä voi olla kohdekohtaisia rajoituksia.

Kansallisgallerian museot ja Kansallismuseo:
Maksa Kulttuurisatasella sisäänpääsy kunkin museokohteen lipunmyynnissä.

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä.

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18