Katu-klubi Lahti

Mannerheiminkatu 10, 15100 Lahti
FI

Tietoa tapahtumapaikasta

Brygga-ravintolat avasivat syyskuussa 2016 uuden, poikkeukselliseen tehdasmiljööseen sijoittuvan tapahtuma-areenan osoitteeseen Mannerheiminkatu 10, vain puolen korttelin päähän uudesta Lahden Matkakeskuksesta. Katu-klubilla järjestät keikat, teatteriesitykset, messut, markkinat, festarit tai vaikka cityhäät. Päivitetyimmät tiedot tilanteista ja tapahtumista löydät Facebookista (www.facebook.com/katuklubi) tai Bryggan Internet-sivuilta (www.brygga.fi/katu-klubi).

Klubille käydään sisään aulabaarin kautta, jonne sisäänpääsy on ilmainen. Aulabaari on auki tapahtumapäivisin ja esillä on myös vaihtuva taidenäyttely.

Ennakkohintaiset liput ovat myynnissä Lippupisteen lisäksi molemmissa Brygga-ravintoloissa aukioloaikoina tapahtumaa edeltävään päivään saakka. Myös VIP-liput toivotaan vaihdettavaksi näissä paikoissa kulkupasseihin ennen tapahtumapäivää. Lipunmyyntiä myös ovelta, ryhmämyynti ja muut tiedustelut info@slopeadventures.com.

Ei tapahtumia

Katu-klubi Lahti - tällä hetkellä ei tapahtumia.

Osoite: Katu-klubi
Mannerheiminkatu 10, 15100 Lahti
Tapahtumapaikalle saapuminen
Katu-klubi sijaitsee vain puolen korttelin päässä Lahden uudesta Matkakeskuksesta, joten paikalle pääsee loistavasti sekä junilla että busseilla. Näet klubin, kun katsot Matkakeskuksen edessä vasemmalle etuviistoon.

Pysäköinti

Katu-klubin lähellä on runsaasti (maksullista) parkkitilaa, mm. Rautatienkadulla sekä Matkakeskuksen parkkihallissa. Seuraa opasteita.

Esteettömyys

Katu-klubi on esteetön. Erillinen INVA WC sijaitsee naisten vessan yhteydessä.
Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18