Tapahtuma tai esiintyjä

Hakusi: Justin Bieber lippu.fissä

Maaliskuussa 1994 Kanadassa syntynyt Justin Bieber julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa, My World 2.0, vuonna 2010. Levy nousi nopeasti listaykköseksi eri puolilla maailmaa ja myi platinaa Yhdysvalloissa.Marraskuussa 2016 julkaistu Purpose on Bieberin neljäs studioalbumi.

Bieber on voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja ja saanut monia huomionosoituksia, kuten American Music Awardsien vuoden artisti –pystin vuosina 2010 ja 2012. Forbes-aikakauslehti on listannut hänet kolmena vuonna maailman sadan vaikutusvaltaisimman julkisuuden henkilön joukkoon.

Justin Bieberin uusin albumi on ollut listaykkösenä yli sadassa maassa, ja sen hittisinglet ovat seuranneet toisiaan. Bieberin Pohjois-Amerikan kiertueen 64 kaupungin konsertit ovat olleet loppuunmyytyjä, ja nyt Bieber on julkistanut Berliinistä 17. syyskuuta alkavan Euroopan-kiertueen konserttinsa. Bieberin ainoa aikaisempi Suomen-konsertti keväällä 2013 Hartwall Arenassa myytiin ennätysajassa loppuun.

Bieberin ympärillä vellova hype ei ota laantuakseen. Uusimman albumin myötä hän on lyönyt ennätyksiä kaikkialla. Justin Bieberin lauluja on esimerkiksi ollut samaan aikaan 17 kappaletta Yhdysvaltain TOP 100 –listalla, mikä on enemmän kuin Beatlesilla ja Drakella. Lisäksi Bieber teki uuden ennätyksen Spotifyssä saaden 200 miljoonaa albumistreamausta julkaisuviikolla.

Tapahtumamuistutus – muistutamme sinua suosikkitapahtumastasi!

Tilaa Tapahtumamuistutus – saat tiedon kun suosikkitapahtumasi liput ovat tulleet myyntiin!

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18