JURASSIC ROCK 2017 - Liput

BAD RELIGION (USA) JURASSIC ROCKIIN – ENSIMMÄISET PÄÄSYLIPUT MYYNTIIN NYT- Jurassic Rockin esiintyjäkaartiin Bad R...

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!

Jurassic Rock 4.-5.8.2017

Tapahtumanumero R-kioskilla on: 115036 Myynnissä olevat tilaisuudet löytyvät R-Kioskilta myös tapahtuman nimellä.

TapahtumaPaikkakunnat
JURASSIC ROCK: 2 PÄIVÄÄ PE-LAMIKKELI
Kenkäveronniemi
 
Liput alkaen 79,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
JURASSIC ROCK: VIP 2 PÄIVÄÄ PE-LAMIKKELI
Kenkäveronniemi
 
Liput alkaen 165,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 2 / 2
JURASSIC ROCK 2017

Tapahtumatieto

BAD RELIGION (USA) JURASSIC ROCKIIN – ENSIMMÄISET PÄÄSYLIPUT MYYNTIIN NYT

- Jurassic Rockin esiintyjäkaartiin Bad Religion (USA)
- Jurassic Rock 4.-5.8.2017

Mikkelin Kenkäveronniemellä paikkaansa pitävä Jurassic Rock –festivaali tekee omaa historiaansa julkaisemalla ensimmäistä kertaa festivaalin esiintyjiä ennen joulua. Jurassic Rockissa 2017 tullaan näkemään yhtenä pääesiintyjstä yhdysvaltalainen punk-suuruus Bad Religion.

Vuonna 1979 perustettu orkesteri on julkaissut uransa aikana 16 studioalbumia, 2 livealbumia sekä 4 kokoelma-albumia. Uusin levy ”True North” julkaistiin 2013. Yhtyeen ehdottomasti suosituin albumi kautta aikojen on ollut ”The Grey Race”, joka sisälti jättihitin ”Punk Rock Song”, sekä kuuluu Suomen 200 myydyimmän rock-albumin joukkoon. Yhtyeen muita tunnetuimpia kappaleita ovat mm. ”American Jesus” sekä ”21st Century”. Bad Religion on nähty Suomessa viimeksi Joensuun Ilosaarirockissa 2010, Seinäjoen Provinssirockissa 2013 sekä Porisperessä 2015.
Jurassic Rockin pitkäaikainen promoottori Jukka Holmstedt siirtyy viettämään leppoisia Jurassic-eläkepäiviä ja keskittymään uusiin yrityksiinsä ja tapahtumiinsa. Tapahtuman uudeksi promoottoriksi nousee mm. Tammerfest, Himos Juhannus ja South Park –festivaalien promoottori Timo Isomäki. Festivaalin tuotantovastuuta tulevat jakamaan tuottajat Anniina Havukainen sekä paikallisväriä tapahtumaan tuova Janne Haake.
”Jäähyväiset on vietetty hyvässä hengessä. Tämä mahdollistaa uuden sivun kääntymisen Jurassic Rockin kirjassa. Jukka on jättänyt meille suurat saappaat, mutta yhdessä ne pystymme täyttämään”, todetaan festivaalin työryhmästä.

www.jurassicrock.fi
www.facebook.com/JurassicRockFestival

#jurassicrock
@jurassicrock

ESIINTYJÄT
Bad Religion (USA). Lisää esiintyjiä tulossa keväällä.

Videot

Tee uusi haku

FanTicket pääsyliput

FanTicket liput ovat saatavana ylläoleviin tapahtumiin. Huom! Jos haluat lippusi FanTicketinä, valitse silloin toimitustavaksi 'Toimitus postitse Suomeen'.
FanTicket on hieno keräilymuisto unohtumattomasta tapahtumasta. Korkealaatuinen ja upea FanTicket on täydellinen lahja ystävälle! Värikäs FanTicket on painettu erikoislippupaperille ja on edustava vaihtoehto tavalliselle pääsylipulle.

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18