JAZZ'N JAM: OLAVI TRIO & JEAN-LUC CAPPOZZO, HELSINKI - Liput

su, 24.9.2017, 17:00 Malmitalo
Ala-Malmin tori 1, 00700 HELSINKI

Jazz'n Jam Malmitalossa

Lisätietoja ...

 • Milloin&missä?

 • Minulle ja muille!

 • Lippu.fi Yhteisö

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Tilaa liput nyt!

Tapahtumanumero R-Kioskilla on 114854.
Myynnissä olevat tilaisuudet löytyvät R-Kioskilta myös tapahtuman nimellä.

Lisätietoa esteettömyydestä

Automaattinen paikan valinta

Valitse hintaryhmä ja me valitsemme paikat puolestasi.

Valitse paikkasi itse
Avaa paikkakartta tästä
JAZZ'N JAM: OLAVI TRIO & JEAN-LUC CAPPOZZO, Malmitalo, 24.9.2017
Sulje kokonäyttönäkymä
KategoriaKuvausHintaMäärä 
1 Hintaryhmä APeruslippu
6,50
 • Tietoa lippujen valinnasta.
 • Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron ja verkkokauppamme palvelupalkkion , ilman toimitusmaksua.
 • Huom: Tapahtumanjärjestäjä, ei siis Lippupiste Oy, on vastuussa tapahtumasta. Lippupiste Oy toimii ainoastaan pääsylippujen välittäjänä tapahtumaan järjestäjän lukuun.
 • Lippujen toimitustavat tähän tapahtumaan:

 • Printtilippu
  Muista tulostaa lippusi tai näytä se älypuhelimen ruudulta! Toimitusmaksu 1 €.
 • Nouto myyntipisteestä
  Huomioithan että lippuja ei voi lunastaa tapahtumapaikalta! Toimitusmaksu 3,50 €.
Tervetuloa
Malmitalo
katsokarttavaraukseen
 
 

Tapahtumatieto

Sunnuntaisin soi jazz!
Jazz'n Jam Malmitalossa

27.8.2017
Bounce 3
Bounce 3 Triossa soittavat pianisti Markus Niittynen, rummuissa Rami Eskelinen ja basisti Eerik Siikasaari. Bounce 3 on tuore kokoonpano, jonka jäsenet ovat soittaneet aiemminkin yhdessä mm. April Jazz House Bandissa. Bounce 3 soittaa pääosin omia sävellyksiä, suuri osa on aivan uutta materiaalia. Mukaan mahtuu kyllä muidenkin sävellyksiä omin sovituksin.

Markus Niittynen on helsinkiläinen jazzpianisti, joka on esiintynyt parissa kymmenessä eri maassa. Viimeisin levytys on Svart Recordsin 2017 julkaisema Kaira-albumi. Aasiassa Niittynen on esiintynyt useasti mm. saksofonisti Pekka Pylkkäsen kanssa. Vuonna 2015 japanilainen T5 Jazz Records julkaisi Tokiossa Markus Niittynen Trion albumin. Levynjulkaisukiertue oli samana vuonna ja sitä seurasi kiertue 2016. Rami Eskelinen ja Eerik Siikasaari kiersivät maailmaa 18 vuotta Trio Töykeissä. He ovat myös Espoo Big Bandin pitkäaikainen komppipari.

24.9.2017
Olavi Trio & Jean-Luc Cappozzo
Olavi Trio lähtee yhteiselle runolliselle seikkailulle ranskalaisen huipputrumpetisti Jean-Luc Cappozzon kanssa.
"Olavi Trion aineksia ovat Teppo Hauta-ahon ainutlaatuinen syvällisen basismin ja hervottoman huumorin yhdistelmä, Jari Hongiston hieno koloristisuus ja Olavi Louhivuoren loputon rytmillinen kekseliäisyys. Muusikot ovat ikäeroista huolimatta täydellisen tasaveroisia, jokainen seuraa ja johtaa, antaa omia syötteitään muiden ihmeteltäviksi", kirjoitti Pertti Ronkanen Keskisuomalaiseen.

Cappozzo tunnetaan Euroopan jazzmaailmassa luovuudestaan ja vahvasta & vetovoimaisesta soundistaan sekä puhtaasta fraseerauksestaan. Hän on yksi tämän hetken merkittävimmistä trumpetinsoittajista Ranskassa.

Teppo Olavi Hauta-aho - kontrabasso, Jari Olavi Hongisto - pasuuna ja Niilo Olavi Louhivuori - rummut vierailijanaan Jean-Luc Cappozzo - trumpetti
Kesto noin 1h, ei väliaikaa.

29.10.2017
Monk 100 vuotta "The Loneliest Plonk"
Veikko Hakkarainen Plonk Music Trio Be-bopin merkittävimmän pianistin syntymästä tuli 10.10. kuluneeksi 100 vuotta. Hänen 70 sävellyksestään monista on tullut jazz-standardeja. Thelonious Monkia pidetään Charlie Parkerin ja Charles Mingusin ohella modernin jazzin merkittävimpänä säveltäjänä.

"Oma urani Monkin musiikin parissa alkoi vuonna 1957 16-vuotiaana ostetusta Monkin EP-levystä", muistelee Veikko Hakkarainen. Monk on kuulunut hänen ohjelmistoon nyt 60 vuotta!
"Monkin musiikki pohjautuu paljolti bluesiin ja nuorena kirkossa säestämäänsä musiikkiin", kertoo Hakkarainen, "osa harmoniarakenteista on eurooppalaisesta musiikista lähtöisin olevaa kvinttikulkua, mutta suuri osa poikkeaa siitä. Se tekee musiikista poikkeavaa. Usein sanotaan, että äänet ovat vääriä, mutta ne ovat kuitenkin hyvin harkittuja."

Veikko Hakkarainen - piano, Jorma Katrama - basso ja Rami Eskelinen - rummut

26.11.2017
Suomi 100 -juhlakonsertti

Heittäydy kiehtovien musiikkielämysten pauloihin avoimin mielin ja uteliaana. Akustisen konsertin esiintyjinä nuoremman muusikkopolven taitajia vahvistettuna alan pioneerilla. Berliinistä saapuu kansainvälisesti tunnettu kitaristi Kalle Kalima ja Kolumbiasta muusikkopari Sergio ja Natalia Castrillón. Illan toinen kitaristi on Jukka Kääriäinen, saksofonimusiikista vastaa Pauli Lyytinen. Kontrabassonsa takana seisoo konsertin pioneeri Teppo Hauta-aho. Luvassa on vapaan ilmaisun yllätyksiä ja musiikillista monipuolisuutta mainioiden muusikoiden seurassa Suomi 100 -teemalla.

Sergio Castrillón - sello, Natalia Castrillón - harppu, Kalle Kalima - kitara, Jukka Kääriäinen - kitara, Pauli Lyytinen - saksofonit ja Teppo Hauta-aho - kontrabasso
Kesto noin 2h, lyhyt väliaika

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18