JARKKO AHOLA 40-VUOTISJUHLAKONSERTTI - Liput

Konsertissa tarjoillaan ainutlaatuinen kattaus musiikkia Aholan monipuolisen uran varrelta.

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
JARKKO AHOLA 40-VUOTISJUHLAKONSERTTITAMPERE
Tampere-talo, Iso sali
la, 26.8.2017
18:00
 
Liput alkaen 48,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
Kaikki tapahtumat1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

JARKKO AHOLA 40-VUOTISJUHLAKONSERTTI

"Aika rientää! Minäkö täytän 40? Vastahan tässä lämmitellään... Mutta niin se vain on, pyöreitä vuosia tulee täyteen elokuussa ja mikä onkaan parempi tapa juhlistaa sitä kuin pistää pystyyn kunnon show. Tervetuloa mukaan, tehdään illasta erityinen!"

Tampere-talon Isossa salissa tarjoillaan ainutlaatuinen ja -kertainen kattaus musiikkia Aholan monipuolisen uran varrelta menneisyydestä tähän päivään.

Jarkko Ahola on yksi Suomen arvostetuimmista laulajista. Karismaattisen Aholan ura alkoi yli kymmenen vuotta sitten korkealta ja kovaa laulavana Teräsbetoni-yhtyeen keulakuvana. Vuoden 2015 Tähdet, tähdet -ohjelman jälkeen hän teki yhtyeensä kanssa 22 jo ennakkoon lähes loppuunmyytyä My Way -konserttia ympäri Suomen. Hauras-kiertue jatkoi loistavaa menestystä tämän vuoden keväällä.

Aholan meriittilistalta löytyy lukuisia kulta- ja platinalevyjä, mm. Teräsbetoni- ja Raskasta Joulua -kokoonpanoista sekä Ave Maria ja Suojelusenkeli -joululevyistään. Viimeisimmän kultalevynsä hän on saanut viime vuonna julkaistusta Romanssi-levystään.


Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18