Illalla.fi -etu: MARIAN SYDÄN - Liput

Uusi musiikillinen näytelmä on kiehtova, koskettava ja ainutlaatuisen valloittava kuvaus kolmesta suomalaisesta kulttuuripersoonasta 1900-luvun alun Suomessa.

Lisätietoja ...

Hinnat välillä

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
MARIAN SYDÄNHELSINKI
Musiikkiteatteri Kapsäkki
la, 23.9.2017
19:00
 
Lippuja saatavana
Printtilippu saatavana  Liput
Kaikki tapahtumat1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

Uusi musiikillinen näytelmä on kiehtova, koskettava ja ainutlaatuisen valloittava kuvaus kolmesta suomalaisesta kulttuuripersoonasta 1900-luvun alun Suomessa. Ensimmäistä kertaa näyttämön valtaa aikansa kohukirjailija Maria Jotuni. Kuohuvassa ajassa taiteilija etsii omaa ääntään nuoren valtion hakiessa omaa identiteettiään.

Fiktiivinen teos piirtää kuvaa persoonallisen monisärmäisestä, yliopistokoulutuksen saaneesta naisesta, joka kehitti ilmaisumuodokseen pelkistetyn novellin, loi modernia feminististä naiskuvaa, herättäen aikalaisissaan ristiriitaista hyväksyntää sekä voimakasta moraalista paheksuntaa.

Marian kirjallisen maailman ja todellisen elämän pintoihin vaikuttaa kaksi hyvin erilaista miestä. Aviopuoliso, uuttera tutkija, professori Viljo Tarkiainen. He ovat sidotut toisiinsa uran, kunnianhimon ja perheen takia.
Lapsuus ja nuoruusajan ystävä Joel Lehtonen luo kirjailijan uraa samaan aikaan. Joelin kapinallisuus, juurettomuus ja boheemius polttaa ja pelottaa Mariaa. He ovat toistensa merkitsemät, mutta saavuttamattomat.

Marian sydän – Nainen ajassa, oma ääni ja valinnat. Mikä on lopulta kaiken hinta?

Esiintyjät: Kirsti Valve (Maria Jotuni), Teijo Eloranta (Viljo Tarkiainen), Antti Korhonen (Joel Lehtonen)
Käsikirjoitus: Kirsti Valve
Musiikkidramaturgia: Antti Korhonen
Ohjaus: Helena Kallio
Skenografia: Sari Salmela
Valosuunnittelu: Erkki Niinimäki

Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18