EI VOI AUTTAA, SORI - Liput

EI VOI AUTTAA, SORI - Liput

Kantaesitys TTT:n Kellariteatteri 19.10.2016. Totuudenmukainen, hauska ja koskettava näytelmä muutoksen tarpeesta ja muuttumisen vaikeudesta.

Lisätietoja ...

Hinnat välillä

Osta nyt!

Tapahtumanumero R-kioskilla on 112312.

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
EI VOI AUTTAA, SORITAMPERE
TTT Kellariteatteri
ke, 1.3.2017
19:00
 
Liput alkaen 23,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
EI VOI AUTTAA, SORITAMPERE
TTT Kellariteatteri
pe, 17.3.2017
19:00
 
Liput alkaen 28,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
Kaikki tapahtumat1 - 2 / 2

Tapahtumatieto

”Me rakastellaan Tuomas. Kaksi kertaa viikossa. Vaikka talo palaisi, silloin kun kalenterissa lukee, me kävellään makuuhuoneeseen ja riisutaan.”

Ei voi auttaa, sori on totuudenmukainen, hauska ja koskettava näytelmä muutoksen tarpeesta ja muuttumisen vaikeudesta. Se on näytelmä miehen ruuhkavuosista, vaimon ja hellan välissä. Tämän päivän mies on oppinut puhumaan tunteistaan ja tarpeistaan – ja juuri niin kuin pelkäsimme: sitä on kamala kuunnella!

Tuomaksen ja Merin avoliitto on ajautunut umpikujaan. Tuntuu, että ainoastaan lapset ja yhteinen omaisuus pitelevät heitä yhdessä. Voivatko edes ruuhkavuosien perhekalenteriin merkityt säännölliset yritykset rakastella pelastaa heidät? Mikä olisi Tuhnulle tarpeeksi suuri syy lähteä, kun vaimon unelma matkustaa Afrikkaan ja tehdä hyvää, tuntuu pelkästään ahdistavalta?

Myös Tuomaksen taiteilijaveljen, Anteron, elämä on käännekohdassa. Naisten takapuolia maalaamalla Antero on saanut vahvan jalansijan taidemaailmassa. Kaikki muuttuu, kun Antero löytää vaimonsa Annukan WC:n lattialta ja sairaalasta tulee hetkeksi veljesten ja heidän elämiensä kohtauspaikka.

Ei voi auttaa, sori kertoo muutoksen ja kuolemisen mahdottomuudesta eli uudelleensyntymästä ja sen esteistä.
Esitys on Tampereen Työväen Teatterin ja Teatteri Telakan yhteistuotanto. Se saa ensi-iltansa syksyllä 2016 kahdesti. Esityksen tarina ratkeaa eri tavalla näissä kahdessa eri teatterissa. Tarinan parisuhteista kiinnostunut katsoja pääsee näin kurkistamaan näytelmän ihmisten vaihtoehtoisiin kohtaloihin.

”Pitää mennä peilin eteen, nostaa kädet ylös ja hymyillä, tiesitkö sitä? Se on testi. Jos ei pysty, on aivoinfarkti päällä."

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18