TALOSSA ISMO ALANKO - Liput

Tampere-talossa järjestetään 4.-6. toukokuuta 2018 oma festivaali rokin kreiville, Ismo Alangolle.

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
ISMO ALANKO & TAMPERE FILHARMONIATAMPERE
Tampere-talo, Iso sali
pe, 4.5.2018
19:00
 
Liput alkaen 21,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
ISMO ALANKO: YKSINTAMPERE
Tampere-talo, Pieni sali
la, 5.5.2018
19:30
 
Liput alkaen 29,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
ISMO ALANKO: PARHAAT PALATTAMPERE
Tampere-talo, Iso sali
su, 6.5.2018
18:00
 
Liput alkaen 39,00 €
Liput
Kaikki tapahtumat1 - 3 / 3

Tapahtumatieto

Tampere-talossa järjestetään 4.-6. toukokuuta 2018 oma festivaali rokin kreiville, Ismo Alangolle. Tapahtumassa on luvassa Ismo Alangon konsertit Tampere Filharmonian solistina, yksin sekä yhtyeen kanssa. Lisäksi Tampere-talo tarjoaa läpi viikonlopun ilmaisohjelmaa, jossa kävijöillä on mahdollisuus tutustua Alangon huikeaan uraan ja syventyä hänen taiteensa erilaisiin puoliin.

”Olin erittäin otettu, kun mua pyydettiin tätä viikonloppua toteuttamaan. Hienoa päästä tekemään tämä juuri Tampereella ja Tampere-talossa. Mulla on ollut siellä aina hyvä meininki keikoilla. Toukokuussa on luvassa hyvät bileet ja olen erittäin innoissani – vaikka onhan siinä kova homma!”, nauraa Ismo Alanko.

Talossa Ismo Alanko – Kolme päivää Ismo Alangon musiikkia

Pe 4.5.2018 Ismo Alanko & Tampere Filharmonia: Kullankaivajat
La 5.5.2018 Ismo Alanko Yksin
Su 6.5.2018 Ismo Alanko: Parhaat Palat

Talossa Ismo Alanko alkaa perjantaina 4.5. Tampere Filharmonian ja Alangon ainutkertaisella yhteiskonsertilla Kullankaivajat. Illan aikana kuullaan muun muassa konsertin kapellimestari Jaakko Kuusiston sekä Timo Hietalan ja Marzi Nymanin tekemiä sinfoniaorkesterisovituksia Ismo Alangon tuotannosta.

”Kullankaivajat-konsertti jännittää minua erityisesti siksi, että menin lupaamaan sinne myös uutta, sinfoniaorkesterille sävellettyä musiikkia”, kertoo Alanko.

Tampere Filharmonian intendentti Helena Hiilivirta odottaa yhteisesiintymistä innolla.

”Ismo on ainutlaatuinen suomalaisuuden tulkki ja harvinaisen monipuolinen nykyajan taiteilija, mistä syystä on hauska nähdä juuri hänet lavalla sinfoniaorkesterin kanssa. Uskomme, että perusyleisömme löytää konsertissa uusia puolia orkesterin ilmaisusta – siksi tällaisia cross-over-projekteja tehdään.”

Lauantaina 5.5. Ismo Alanko esiintyy Tampere-talon Pienessä salissa yksin. Yksin-keikat ovat Alangolle tällä hetkellä läheisimpiä, sillä hän on kuluvana vuonna kiertänyt kymmeniä paikkakuntia soolona ympäri Suomen.

”Sooloesiintymiset ovat henkisesti ja fyysisesti kovaa työtä. Toisaalta siinä täytyy vain heittäytyä täysillä musiikin virtaan ja olla läsnä täydellisesti. Silloin se imaisee kunnolla mukaansa ja järki lähtee! Nämä keikat ovat täynnä yllätyksiä”, kuvailee Alanko.

Festivaalin päätöspäivänä 6.5. Ismo Alanko tarjoilee yhtyeineen koko artistiuransa kattavan hittiputken. Parhaat Palat -konsertissa on luvassa Alangon ensimmäinen yhtye-esiintyminen lähes kahteen vuoteen. ”Bändi on aivan loistava ja pystyy esittämään mun materiaalia kaikilta aikakausilta hyvin moneen taipuen”, avaa Alanko.

Alangon yhtyeen kokoonpano

Jussi Jaakonaho - kitara, laulu
Mikko Mäkelä - basso, laulu
Niko Votkin - rummut, lyömäsoittimet, laulu
Juho Viljanen - puhaltimet, koskettimet, lyömäsoittimet, laulu
Joakim Berghäll - puhaltimet, laulu

Konserttien lisäksi Tampere-talossa on läpi viikonlopun tarjolla runsaasti ilmaisohjelmaa Ismo Alangon taiteen ystäville. Luvassa on muun muassa Alangon tuotannosta koostuva näyttely, jonka kuraattorina toimii muusikon pitkäaikainen graafikko ja yhteistyökumppani Kari Lahtinen, sekä palkitun musiikkitoimittaja Pekka Laineen vetämä Suuri Ismo-visa. Lisätietoja viikonlopun oheisohjelmasta on luvassa kevään 2018 aikana.

www.tampere-talo.fi/talossa

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18