CABARET - Liput

CABARET - Liput

Suosikkimusikaali on syksyn teatteritapaus! ”Jättäkää huolenne ulkopuolelle! Joskus elämä ottaa enemmän kuin antaa – Mitä siitä! Täällä elämä on kaunista. Jääkää, viihtykää.

Lisätietoja ...

Hinnat välillä

Osta nyt!

Tapahtumanumero R-kioskilla on 112300.

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
CABARETTAMPERE
TTT Suuri näyttämö
la, 29.4.2017
19:00
 
Liput alkaen 50,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
CABARETTAMPERE
TTT Suuri näyttämö
pe, 5.5.2017
19:00
 
Liput alkaen 50,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
CABARETTAMPERE
TTT Suuri näyttämö
la, 6.5.2017
13:00
 
Liput alkaen 50,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
Kaikki tapahtumat1 - 3 / 3

Tapahtumatieto

Cabaret on syksyn paras show! Tule mukaan, kun ihanan paheellinen, vapaamielinen ja räväkkä Kit Kat –klubi avaa ovensa Suurella näyttämöllä. Shown tähti on lumoava Sally Bowles (Emmi Kaislakari) ja tarinaa kuljettaa roisi MC, seremoniamestari (Antti Lang).

Luvassa on rohkea, hämmästyttävän ajankohtainen suurien tunteiden musikaali. Kuulet tuttuja musikaalihittejä kuten Cabaret, Mani, mani ja Willkommen.


On vuosi 1929, Berliini. Kit Kat –klubi tarjoaa pakopaikan kaikille, joiden rahat lama söi, joiden elämäntapa ei kestä päivänvaloa ja jotka etsivät rakkautta. Näiden ovien ulkopuolella on valtaan puskeva natsi-liike. Yhteisön paheksunta Fräulein Schneiderin (Jaana Oravisto) ja juutalaistaustaisen Herr Schultzin (Auvo Vihro) suhdetta kohtaan on vain alkusoittoa tuleville ajoille.

Tämän kaiken keskelle saapuu uuteen romaaninsa inspiraatiota hakeva amerikkalaiskirjailija Cliff Bradshaw (Juha-Matti Koskela). Hänen ja Sallyn välille syntyy romanssi, jollaisen jokainen meistä voi kokea vain kerran elämässään.

”Oli kabaree ja oli seremoniamestari ja oli kaupunki nimeltä Berliini Saksa-nimisessä maassa. Se oli maailmanlopun aikaa ja minä tanssin Sally Bowlesin kanssa. Ja me näimme samaa unta…”

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18