Tapahtuma tai esiintyjä

Logomo

Esittelyssä: Logomo Lippupisteessä

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!  

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Peruskatsomo (B ja C) on liikuteltavissa, mikä mahdollistaa myös sen, että katsomon/permannon kokoa voidaan pienentää kesken myynnin myyntitilanteen ja tarpeen mukaan. Tästä johtuen on mahdollista, että kaikki katsomokartalla näkyvät paikat eivät ole ostettavissa myynnin joka vaiheessa. Valitsemasi istumapaikka saattaa siis siirtyä lähemmäksi lavaa ja on aina enintään kartan osoittaman etäisyyden päässä esiintymislavasta.

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon tapahtumiin pääsee suoraan myös Logomo-bussilla Turun ortodoksisen kirkon edestä, osoitteesta Yliopistonkatu 19. Logomo-bussi lähtee Yliopistonkadulta 10 minuuttia ennen Logomon ovien avaamista sekä 30 minuuttia ensimmäisen bussin jälkeen. Paluu tapahtuman jälkeen non-stoppina. Tarkemmat tapahtumakohtaiset aikataulut löytyvät Logomon nettisivuilta tapahtuman tiedoista.

www.logomo.fi


Tapahtumamuistutus – muistutamme sinua mieliartististasi

Tee tapahtumamuistutus – saat heti tiedon kun lippuja on saatavilla suosikkiesiintyjäsi tapahtumaan!

Tee uusi haku