Tapahtuma tai esiintyjä

Logomo

Hakusi: Logomo lippu.fissä

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!  

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Peruskatsomo (B ja C) on liikuteltavissa, mikä mahdollistaa myös sen, että katsomon/permannon kokoa voidaan pienentää kesken myynnin myyntitilanteen ja tarpeen mukaan. Tästä johtuen on mahdollista, että kaikki katsomokartalla näkyvät paikat eivät ole ostettavissa myynnin joka vaiheessa. Valitsemasi istumapaikka saattaa siis siirtyä lähemmäksi lavaa ja on aina enintään kartan osoittaman etäisyyden päässä esiintymislavasta.

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon tapahtumiin pääsee suoraan myös Logomo-bussilla Turun ortodoksisen kirkon edestä, osoitteesta Yliopistonkatu 19. Logomo-bussi lähtee Yliopistonkadulta 10 minuuttia ennen Logomon ovien avaamista sekä 30 minuuttia ensimmäisen bussin jälkeen. Paluu tapahtuman jälkeen non-stoppina. Tarkemmat tapahtumakohtaiset aikataulut löytyvät Logomon nettisivuilta tapahtuman tiedoista.

www.logomo.fi
LOGOMO LAHJAKORTTI

LOGOMO LAHJAKORTTI

31.12.2017

Logomon lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä
Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtumamuistutus – muistutamme sinua suosikkitapahtumastasi!

Tilaa Tapahtumamuistutus – saat tiedon kun suosikkitapahtumasi liput ovat tulleet myyntiin!

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18