Tapahtuma tai esiintyjä

2016 Junior World Championship

Hakusi: 2016 Junior World Championship lippu.fissä

NUORTEN MM-KISAT

Vuoden vaihteessa Helsingin Jäähallissa ja Hartwall Arenassa pelattavat Nuorten MM-kisat tarjoavat loistavaa viihdykettä joululomalle. Nuorten Leijonien otteluiden lisäksi kymmeneen pelipäivään mahtuu kosolti huippujännittäviä kiekkoelämyksiä, kun alle 20-vuotiaiden parhaimmisto ottaa toisistaan mittaa MM-kaukalossa.

Nuorten MM-kisat on monelle kiekkofanille vuoden kohokohta, mutta myös vähemmän jääkiekkoa seuranneille Nuorten MM-kisat on elämys, joka kannattaa kokea paikan päällä.

”Luvassa on vauhtia ja tiukkoja tilanteita. Nuorten kisat ovat kiekkoa parhaimmillaan, jokainen pelaaja laittaa itsensä täysillä likoon”, MM-kisojen pääsihteeri Timo Bäckman hehkuttaa.

Suomi pelaa kaikki ottelunsa Hartwall Arenassa. Jukka Jalosen luotsaamien Nuorten Leijonien kotiturnaus alkaa kisojen avauspäivänä, 26.12., Valko-Venäjää vastaan. 28.12. vastassa on Venäjä ja 30.12. Slovakia. Uuden vuoden aattona Suomi kohtaa Tshekin.

1/4-finaalit pelataan 2.1., Suomi pelaa pääsystä mitalipeleihin klo 18.00 käynnistyvässä ottelussa. Semifinaalit pelataan 4.1., mitalien kohtalo ratkeaa kisojen päätöspäivänä tiistaina 5. tammikuuta. Lue lisää: www.leijonat.fi/mmkisat & www.worldjunior2016.com

Tapahtumamuistutus – muistutamme sinua suosikkitapahtumastasi!

Tilaa Tapahtumamuistutus – saat tiedon kun suosikkitapahtumasi liput ovat tulleet myyntiin!

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18