DIE KALEWAINEN IN POCHJOLA - Liput

Turun filharmoninen orkesteri ja Turun musiikkijuhlat tuottavat ensi-iltaan ensimmäistä kertaa maailmassa Karl Müller-Be...

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!

Tapahtumanumero R-kioskilla on 112706

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
DIE KALEWAINEN IN POCHJOLATURKU
LOGOMO-sali
ti, 28.2.2017
18:00
 
Liput alkaen 85,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
DIE KALEWAINEN IN POCHJOLATURKU
LOGOMO-sali
to, 2.3.2017
18:00
 
Liput alkaen 85,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
DIE KALEWAINEN IN POCHJOLATURKU
LOGOMO-sali
la, 4.3.2017
14:00
 
Liput alkaen 85,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
DIE KALEWAINEN IN POCHJOLATURKU
LOGOMO-sali
ti, 7.3.2017
18:00
 
Liput alkaen 85,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
DIE KALEWAINEN IN POCHJOLATURKU
LOGOMO-sali
to, 9.3.2017
18:00
 
Liput alkaen 85,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
DIE KALEWAINEN IN POCHJOLATURKU
LOGOMO-sali
la, 11.3.2017
14:00
 
Liput alkaen 85,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
Kaikki tapahtumat1 - 6 / 6

Tapahtumatieto

Turku2011-kulttuuripääkaupunkivuosi huipentui marraskuussa 2011, kun Suomen kiinnostavimpiin tiloihin kuuluva LOGOMO avattiin Mikko Heiniön säveltämällä Eerik XII –oopperalla. Nyt Logomo on jälleen merkittävän kulttuuriteon kehto, kun Suomi100-juhlavuosi käynnistyy Kalevalan-päivänä yli 120 vuotta yleisöltä kadoksissa olleen oopperan maailman kantaesityksenä paikkana. Oopperan tapahtumat sijoittuvat Pohjolaan ja tarina perustuu Kalevalaan. Teoksen esitykset ovat 28.2.-11.3.2017. Teos esitetään saksaksi ja tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi.

Oopperan taiteelliselle työryhmälle oli alusta asti selvää, että tulkinnan on oltava raikas ja moderni. Oopperan ohjaaja Tiina Puumalainen kertoo innostuneena: ”Die Kalewainen on ohjaajalle innostava haaste: kerrottavana on hieno tarina jossa on sankareita ja jumalia, suurta rakkautta ja taistelua hyvyyden puolesta. Nämä aiheet eivät koskaan vanhene. Tunnistettavaa tätä päivää on vaikkapa huoli omasta lapsesta, rikastumisen himo ja havainto, että todellinen onni löytyy sydämestä. Visuaalinen maailmamme on yhtä aikaa moderni ja myyttinen, ja upean solistijoukon kanssa liikkuu kuoro niin Pohjolan kuin Kalevankin väkenä. Suomen juhlavuoteen sopii erityisen hyvin juuri tämä kansanperinteen, klassisen oopperamuodon ja modernin visuaalisen teatterin yhdistelmänä kulttuurin ja taiteen ajattomasta voimasta todistava teos. ”

Lavastaja Teppo Järvinen kertoo lavastuksen haasteista ja mahdollisuuksista: ”Kalewaisen lavastus on eräänlainen Logomon suuren tilan valtaama kineettinen taideteos. Sillä on oma evoluutionsa tarinan edetessä - se eheytyy alun kauppapaikan pirstaleisesta konttimaisemasta runolliseksi kaipauksen poluksi, muuttuu jättimäiseksi ahjoksi jossa Sampo taotaan, pakolaisleiriksi ja Pohjolan linnoitukseksi pirstaloituen taas lopun pimeyden ja valon taistelussa jäälohkareiksi. Visuaalisesti haastavaa ja mielenkiintoista on Logomon suuren tilan valjastaminen oopperan tarinankerronnalle. Samoin myyttisen ja modernin yhdistäminen tuotaessa Kalewaisen maailma lähemmäksi omaa aikaamme. ”

Sopraano Johanna Rusanen-Kartano on monessa mukana ja suuri yleisö muistaa hänet mm. tämän vuoden Tähdet, tähdet –kilpailun vierailevana tuomarina oopperajaksossa. Hän lähti ilolla mukaan Louchin roolia tulkitsemaan: ”Suomi100 työllistää free lance-laulajaa mukavasti, tällä hetkellä olen lupautunut viiteen erilaiseen juhlavuotta juhlistavaan teokseen. Die Kalewainen in Pochjola eroaa näistä muista tietysti sävellysajankohtansa vuoksi, on todella mielenkiintoista tuoda maailmankantaesitykseen teos, jonka sävelkieli peilaa tätä maailmaa 120 vuoden takaa. Kalevalan tutut henkilöt ja tapahtumat heräävät eloon aivan toisella, eurooppalaisella tavalla, kun niihin puhaltaa hengen saksalainen säveltäjä. Tämän harvinaisen teoksen näkemistä, kuulemista ja kokemista ei kannata jättää väliin. Itse odotan erityisesti harjoitusaikaa, kun pääsen työskentelemään pitkästä aikaa loistavan ohjaajan Tiina Puumalaisen kanssa, viimeksi tein hänen ohjauksessaan Reinveren Puhdistuksen Aliiden. Tuskin maltan odottaa vahvan Louchen hahmon syntymistä, varsinkin kun näyttämöllä ovat vastapelureina mm. tämän hetken kuumimmat suomalaisnimet maailmalla - tenori Christian Juslin ja baritoni Tommi Hakala.”

”Oopperan musiikki on tyypillistä post-wagneriaanista ja pre-straussimaista, se nojaa hyvin kansallisromanttisen perinteen esitystapaan. Se on erittäin selkeää ja erittäin laulullista”, Tommi Hakala kuvailee teoksen musiikkia event.-lehden haastattelussa. Lue koko juttu tästä.

Leif Segerstam, kapellimestari
Tiina Puumalainen, ohjaaja
Teppo Järvinen, lavastaja
Teemu Nurmelin, valosuunnittelu
Pirjo Liiri-Majava, pukusuunnittelu

Tommi Hakala, Ilmarinen
Susanna Andersson, Ismo
Petri Lindroos, Väinämöinen
Johanna Rusanen, Louchi
Christian Juslin, Achti Lemminkäinen
Anna Danik, Luonnotar
Chorus Cathedralis Aboensis
Turun filharmoninen orkesteri

Ryhmäliput (min. 10 hlön ryhmille) ja pyörätuoli- ja saattajaliput Lippupisteen palvelupisteistä, puhelinpalveluista tai Turun konserttitalolta.
Show &  Dinner -liput min. 10 hlön ryhmille Lippupisteen puhelinpalveluista.
Lippupisteen puhelinpalvelu 0600 900 900 (päivittäin klo 7-22, puhelun hinta 1,98€/min + pvm/mpm)
Lippupisteen ryhmämyynti 0600 41 31 44 (arkisin klo 9-16, puhelun hinta 2€/min + pvm/mpm)


Varaa nyt Show & Dinner -paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa esitystä!

HUOM! Pakettien myynti päätetään viikkoa ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!
Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa.
Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.

Aikataulu tiistai- ja torstai-esityksissä:
- ovet auki paketin ostaneille klo 16.00
- illallinen katettu klo 16.00
- siirtyminen saliin viimeistään klo 17.50
- esitys alkaa klo 18.00
- esitys päättyy n. klo 21.00

Aikataulu lauantai-esityksissä:
- ovet auki klo 13.00
- siirtyminen saliin viimeistään klo 13.50
- esitys alkaa klo 14.00
- esitys päättyy n. klo 17.00
- illallinen katettu klo 17.00

Show & Dinner
Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen buffet-ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatut omat illallispöydät sekä pääsylipun.

MENU

Savulammasta, karpalohilloketta ja paahdettua rosmariinitattaria L,M,G
Salaatinlehtivalikoima, marinoitua zuccinia ja porkkanaa L,M,G
Jäämeren katkarapusalaattia L,M,G
(hirssiä, tomaattisalsaa, spirulinacremeä)
Tuoretta parsakaalia, fetajuustoa ja paahdettua hasselpähkinää VL,G
Leipävalikoima ja levite L
***
Viljaporsaan paistia mallaskastikkeessa L,M,G
Yrttimarinoitua kukonpoikaa L,G Skånen perunaa L,G
Säräjuureksia L,M,G
***
Vaniljapannacottaa, herukkakastiketta ja vadelmamacarons L,G
Kahvi/tee

Lähdevesipullo sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.
Ryhmille yli 10 henkilöä suosittelemme juomien etukäteistilausta: info@logomokitchen.fi tai puh. 02-4456700

Esityksen järjestäjät Turun Musiikkijuhlasäätiö ja Turun filharmoninen orkesteri
Show & Dinner -tuotanto Logomo Oy

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Peruskatsomo (B ja C) on liikuteltavissa, mikä mahdollistaa myös sen, että katsomon/permannon kokoa voidaan pienentää kesken myynnin myyntitilanteen ja tarpeen mukaan. Tästä johtuen on mahdollista, että kaikki katsomokartalla näkyvät paikat eivät ole ostettavissa myynnin joka vaiheessa. Valitsemasi istumapaikka saattaa siis siirtyä lähemmäksi lavaa ja on aina enintään kartan osoittaman etäisyyden päässä esiintymislavasta.

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1 euro/tunti.

www.logomo.fi

Boka en unik upplevelse med Show & Dinner-paketet. Ta med dina kunder, belöna din personal eller kom med ditt kompisgäng för att se på en fantastisk föreställning.

OBS! Försäljningen av paketet avgörs en vecka innan evenemanget. Det gäller alltså då att bekräfta dina platser i tid! Biljetter beställda med fakturabetalning bör beställas senast 2 veckor innan tillställningen. För att biljetterna skall hinna levereras före tillställningen borde fakturan betalas utan dröjsmål. Till kunder som i samband med inköpet lämnat sin e-postadress skickas innan tillställningen ett Välkommen-meddelande.

Tidtabellen för tisdags samt torsdagsföreställningarna:
-       Kl. 16.00 öppnas dörrarna för de som köpt paketet.
-       Kl. 16.00 är middagen dukad.
-       Senast kl. 17.50 bör man flytta sig till föreställningssalen.
-       Kl. 18.00 börjar föreställningen.
-       Kl. 21.00 slutar evenemanget.

Tidtabellen för lördagsföreställningarna:
-       Kl. 13.00 öppnas dörrarna.
-       Senast kl. 13.50 bör man flytta sig till föreställningssalen.
-       Kl. 14.00 börjar föreställningen.
-       Kl. 17.00 slutar evenemanget.
-       Kl. 17.00 är middagen dukad.

Till Show & Dinner-paketet ingår garderobsavgiften, en förstklassig buffet-middag i samband med evenemanget, egna middagsbord reserverade med gruppens/ kundernas namn samt inträdesbiljetter.

MENY

Rökt lamm, tranbärskompott och rostad rosmarinbovete L, M, G
Sallatbladsortiment, marinerad zucchini och morot L, M, G
Ishavets räksallad L, M, G
(hirs, tomatsalsa, spirulinacrème)
Färsk broccoli, fetaost och rostade hasselnötter VL, G
Brödsortiment och bredbart pålägg L
***
Stek av korngris i maltsås L, M, G
Örtmarinerad tuppunge, L, G Skånsk potatis L, G
Ugnsrotfrukter L, M, G.
***
Vaniljpannacotta, vinbärssås och hallonmacarons L, G
Kaffe/ te

En källvattenflaska ingår i priset. Andra drycker kan beställas på plats. Till grupper på över 10 personer rekommenderas det att beställa dryckerna i förväg: info@logomokitchen.fi eller tfn. 02-4456700.

Föreställningen arrangeras av: Stiftelsen för Åbo Musikfestspel och Åbo Filharmoniska Orkester
Show & Dinner produceras av: Logomo Oy.

Alla rättigheter förbehållna.

BRA ATT VETA OM LOGOMO!

Logomo-salen erbjuder det nyaste inom föreställningsteknik, och salens storlek kan förändras för att möta varje evenemangs särskilda behov. Grundläktaren (B- och C-läktaren) är flyttningsbar, vilket möjliggör att läktarens/ parkettens storlek kan förändras mitt under försäljningen beroende på biljettförsäljningen och andra behov. På grund av detta är det möjligt att alla platser som syns i platskartan inte kan erbjudas under varje steg av försäljningen. Den sittplats som du har valt kan därmed flyttas närmare scenen och är alltid högst det avstånd som kartan visar från scenen.

Logomo är beläget vid Åbos centrala stadsdel, nära Åbos järnvägs- och busstation.  Resan till Åbo med tåg eller buss från Helsingfors och Tammerfors tar under två timmar. Det är lätt att till fots komma eller med kollektivtrafiken komma till Logomo. Gångbron för dig från den centrala järnvägsstationen till sidan av Logomo. Från salutorget tar det 15 minuter att promenera till Logomo.

Parkeringsplatser vid Logomo är avgiftsbelagda. Vid Logomos parkeringsplats finns det 4 biljettautomater till vilka betalning kan ske med kort eller kontant. Parkeringen kan även betalas via mobiltelefon via EasyPark-tjänsten. Parkeringsavgiften är 1 euro/timmen.

www.logomo.fi


Tee uusi haku

* Lipunmyynti ja varaukset: 1,98 €/min+pvm