GATORADE FIGHT NIGHT - Liput

.

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
DOMINUS BOXING GROUP: GATORADE FIGHT NIGHTTURKU
Gatorade Center
la, 6.5.2017
19:00
 
Liput alkaen 25,00 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Eva Wahlström ja kevyensarjan euroopanmestari Edis Tatli kohtaavat seuraavat vastustajansa Turun Gatorade Centerissä 6. toukokuuta.

Huipputason ammattinyrkkeily valtaa Turun 6. toukokuuta, kun Suomen kirkkaimmat nyrkkeilytähdet Edis Tatli (29–1) ja Eva Wahlström (19–0–1) nousevat kehään Gatorade Centerissä. Illan järjestää Dominus Boxing Group.

Aiemmin ilmoitetun Melissa St. Vilin sijaan Eva Wahlström puolustaa MM-titteliään argentiinalaista Mayra Alejandra Gomezia vastaan, joka käyttää myös lisänimeä "La Guapa" eli "Kaunis".

Gomezin ottelusaldo käsittää 18 voittoa ja viisi tappiota. Voitoista neljä on tullut ennen täyttä aikaa. Hänet on rankattu WBC-liiton naisten höyhensarjan listalla 2. haastajaksi.

Euroopanmestaruuttaan puolustava Edis Tali saa vastaansa belgialaisen Francesco Pateran (17-2-0), joka antaa Tatlille kovan haasteen ulottuvuutensa ja kovan temponsa ansiosta. Alkuasetelma lupaa, että ottelusta on odotettavissa kiivas iskujenvaihto.

Joulukuussa shokkitappion kokenut Niklas Räsänen (13-1-8) palaa kehään kohtaamalla kokeneen argentiinalaisen Ricardo Marcelo Ramallon (21-11-15-1), joka on kohdannut urallaan monia maailman huipulla ottelevia vastustajia. ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun Turussa järjestetään tämän mittakaavan ammattinyrkkeilytapahtuma. Uskomme, että tapahtuma kiinnostaa laajasti turkulaista yleisöä”, Dominus Boxing Groupin toimitusjohtaja Harri Savolainen kertoo.

On hienoa saada kokonaan uudenlainen tapahtuma tänne Gatorade Centeriin. Koko organisaatiomme on innoissaan tulevasta”, Turku-Areenat Oy:n toimitusjohtaja Anu Kurkilahti-Haartemo toteaa.

Nyrkkeily elää Suomessa mahtavaa nousukautta. Joulukuun ALL In Fight Night oli tästä hyvä osoitus, joka sai suomalaiset kokoontumaan sankoin joukoin tv-ruutujen ääreen. Turun otteluillan kattaus on todella tasokas. On hienoa olla jälleen mukana välittämässä Suomen parhaiden ammattinyrkeilijöiden otteluita katsojille”, sanoo Viasat Sportin vastaava tuottaja Ville Klinga.

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18