KULTURHUNDRING

Landets största kulturinstitutioner firar hundraåriga Finland med en gemensam biljett Med Kulturhundringen kan m...

Ytterligare information ...

  • Var och när?

  • För mig och andra!

  • Lippu.fi Community

Välj biljetter:

Köp presentkort!
Presentkort
KULTTUURISATANEN 2017
 
Presentkort till salu
Köp presentkort
1 - 1 från 1
Landets största kulturinstitutioner firar hundraåriga Finland med en gemensam biljett

Med Kulturhundringen kan man under det självständiga Finlands jubileumsår 2017 besöka Nationalteatern, Nationaloperan eller -baletten, Nationalmuseet samt Nationalgalleriets museer, det vill säga Kiasma, Ateneum och Konstmuseet Sinebrychoff.

Syftet med Kulturhundringen är att uppmuntra finländarna att besöka sina egna, nationella kulturinstitutioner och att påminna om konstens betydelse för den nationella identiteten. Det självständiga Finlands rötter når långt in i vår gemensamma kultur, och det är konstens uppgift att göra dessa rötter ännu starkare.

Jubileumsåret erbjuder en särskild orsak att besöka konstutställningar och museer, samt att njuta av teater, opera och balett. Landets största kulturinstitutioner firar tillsammans det självständiga Finland genom att lansera en gemensam biljett, Kulturhundringen. Om du köper Kulturhundringen kan du med en och samma biljett besöka sex nationellt betydelsefulla kulturinstitutioner. Kulturhundringen duger som biljett en gång på var och en av de deltagande kulturinstitutionerna.

Jubileumsbiljettens pris är 100 euro och den är i kraft hela kalenderåret 2017. Biljettens verkliga värde är betydligt högre än priset på 100 euro. Du kan köpa biljetten för dig själv, dela den med en kompis eller ge den som gåva.

Kulturhundringen kommer till salu den 9 augusti i webbshopen lippu.fi, i Lippupistes butiker (inte i R-kioskerna) och i Nationalteaterns samt Nationaloperans och -balettens biljettkassor.

Du kan själv välja när du besöker museer och föreställningar. De olika institutionerna kan ha vissa begränsningar för hur man kan använda biljetten.

Ajantasaisimmat tiedot eri talojen ohjelmistoista, näyttelyistä, aukioloajoista ja mahdollisista rajoituksista löydät kunkin kohteen omilta nettisivuilta.

Kansallisteatteri
Kansallisooppera ja -baletti
Ateneum
Kiasma
Sinebrychoffin taidemuseo
Kansallismuseo

Kansallisteatteri sekä Kansallisooppera ja -baletti: Varaa ja lunasta paikkaliput haluamaasi näytäntöön kohteen omasta lipunmyynnistä. Esityksissä ja näytännöissä voi olla kohdekohtaisia rajoituksia.

Kansallisgallerian museot ja Kansallismuseo: Maksa Kulttuurisatasella sisäänpääsy kunkin museokohteen lipunmyynnissä.

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä.

Sök vidare

Biljettförsäljningstjänst och
köprådgivning
+358 600 900 900

(1,98 €/min+LSA)

Måndag - Lördag 9 - 21

Söndag 10 - 18