TAIVAS JA TÄHDET - Liput

Heinäkuussa Samppalinnassa kajahtaa gospel!

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Lipunmyynti ja varaukset 0600 900 900* Joka päivä klo: 7 - 22
Osta nyt!

Tapahtumanumero R-Kioskilla 113016.

TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
TAIVAS JA TÄHDETSamppalinna numeroimatonma, 4.7.2016
19:00
 
Liput alkaen 22,50 €
Printtilippu saatavana Liput
TAIVAS JA TÄHDETSamppalinna numeroimatonma, 18.7.2016
19:00
 
Liput alkaen 22,50 €
Printtilippu saatavana Liput
Kaikki tapahtumat1 - 2 / 2

Tapahtumatieto

Heinäkuussa Samppalinnassa kajahtaa gospel!

Gospelmusiikin ilosanoma soi Samppalinnan Kesäteatterissa peräti kahtena kesäisenä maanantai-iltana, kun Tähdet ja Taivas – Samppalinna Goes Gospel -tapahtuma valtaa areenan 4. ja 18. heinäkuuta klo 19.

Seinät ovat leveällä, katto korkealla ja kynnys matalalla, kun katettu ja pyörivä katsomo avautuu kolmelle eri estradille kumpaisenakin iltana! Molempiin iltoihin on koottu erilaiset, mutta taatusti yhtä mahtavat artistit sekä oma ainutkertainen ohjelmansa. Kolme estradia usko, toivo ja rakkaus sykkivät riemukasta elämäniloa Samppalinnan heinäkuisessa kesäillassa!

Taivas ja Tähdet – Samppalinna Goes Gospel on uudenlainen, musiikkia, elämäniloa ja ikimuistoisia kohtaamisia tarjoava, juonnettu ulkoilmakonsertti koko kansalle. Konsertti-iltoihin on kutsuttu esiintymään maamme eturivin muusikoita laidasta laitaan!

Maanantaina 4.7. lavalle nousee Suomen tunnetuin gospelyhtye Exit ja Pekka Simojoki, Turun oma tulipää Tommi Läntinen sekä Joel Hallikainen.

Toisena maanantaina 18.7. estradin valtaavat Jippu ja Ystävät. Esiintyjinä Jippu, Jukka Leppilampi, Janna Hurmerinta sekä Stand Up -koomikko Mikko Vaismaa. Molemmat illat juontaa lupsakkaan tapaansa Joel Hallikainen.

Konserttiyleisö saa myös todistaa, kun kummassakin illassa solmitaan virallinen avioliitto ja toinen aviopari vahvistaa vihkivalansa. Väliajalla yleisöä viihdyttää Samuel Salminen Café-Band. Väliajan kahvitarjoilu sisältyy lipun hintaan.

TERVETULOA!

Tee uusi haku

* Lipunmyynti ja varaukset: 1,98 €/min+pvm