Kuopion Musiikkikeskus

Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio
FI

Tietoa tapahtumapaikasta

Kuopion Musiikkikeskuksen tilat ja toiminnot on suunniteltu palvelemaan hyvin laajaa ja moninaista käyttäjäkuntaa. Heidän joukossaan ovat edustettuina seminaarien, kokousten ja kongressien järjestäjät, eri alojen taiteilijat sekä heidän kiertueidensa toteutuksesta vastaavien ohjelmatoimistojen edustajat. Yhden merkittävimmistä käyttäjäryhmistä muodostavat luonnollisesti kokousten ja kongressien osanottajat sekä talon monipuolisesta ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta nauttivat, eri-ikäiset yleisön edustajat maakunnasta ja sen ulkopuolelta. Talossa vierailee vuosittain 100.000 – 150.000 kävijää. Lisäksi talon palveluja hyödyntävät monipuolisesti talossa toimivien kolmen taidealan oppilaitoksen henkilökunta ja opiskelijat.

Kuopion Musiikkikeskukseen ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilöstö yhteistyössä yhteistyökumppaneidensa kanssa pitää huolen siitä, että talon palvelut ovat riittävän monipuoliset, ajanmukaiset ja tasokkaat sekä ottavat erilaisten asiakasryhmien tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon. Toivomme, että asiakkaamme tuntevat itsensä tervetulleiksi ja huomioiduiksi heti sisään astuessaan.

VAATESÄILYTYS
Kuopion Musiikkikeskuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa sijaitsee vaatesäilytys, jonka toiminnasta vastaa Kuopion Nuorisomusiikki ry. Valvottu vaatesäilytys maksaa 2 euroa, mikäli tilaisuuden järjestäjä ei toisin ilmoita. Lisäksi aulassa sijaitsee valvomaton vaatesäilytys, joka on maksuton.

VÄLIAIKA
Väliajan kesto on yleensä 20 minuuttia, mikäli sellainen esityksessä on. Väliajan kestosta ja sen mahdollisista muutoksista informoidaan asiakkaita kaikkien tilaisuuksien yhteydessä olevilla kuulutuksilla viimeistään väliajan alkaessa.

KAMERAT, VIDEOKAMERAT JA MATKAPUHELIMET
Kuopion Musiikkikeskuksessa esiintyvät taiteilijat tekevät työtään ja tarjoavat elämyksiä juuri teitä varten. Täten suommekin varmaan mielellämme heille täyden esiintymisrauhan, minkä vuoksi valokuvaaminen, videokuvaaminen ja nauhoittaminen ei ole esityksissämme sallittua (paitsi jos toisin esityksen alussa tai käsiohjelmassa erikseen ilmoitetaan).

Konserttisalin ovien sulkeuduttua, pyydämme yleisöä myös sulkemaan matkapuhelimet välttääksemme keskittymistä vaikeuttavat tai muut tekniset häiriötekijät.

IMPROVISOITU MEDITAATIOKONSERTTI:

Kuopion Musiikkikeskus Kamarisali
KUOPIO
30.9.2017 / 14:00

Meditaatiokonserteissa säveltäjä-pianisti Eero Hämeenniemi improvisoi barokin, Intian ja jazz-musiikin teemojen po...

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 20,50 €
Liput
IMPROVISOITU MEDITAATIOKONSERTTI:

Kuopion Musiikkikeskus Kamarisali
KUOPIO
30.9.2017 / 17:00

Meditaatiokonserteissa säveltäjä-pianisti Eero Hämeenniemi improvisoi barokin, Intian ja jazz-musiikin teemojen po...

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 20,50 €
Liput
WE ROCK - SHOW

Kuopion Musiikkikeskus Konserttisali
KUOPIO
30.9.2017 / 19:00

TIUKKA JA MUKAANSATEMPAAVA SHOW, JOKA EI JÄTÄ KETÄÄN KYLMÄKSI!

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 41,50 €
Liput
SOIVA MAA - KAARTIN SOITTOKUNTA

Kuopion Musiikkikeskus Konserttisali
KUOPIO
4.10.2017 / 19:00

Kaartin soittokunta esittää suomalaista puhallinmusiikkia itsenäisyytemme ajalta.

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 26,50 €
Liput
SINFONIASARJA II

Kuopion Musiikkikeskus Konserttisali
KUOPIO
5.10.2017 / 19:00

 
Lippuja saatavana
Liput alkaen 10,50 €
Liput
Osoite: Kuopion Musiikkikeskus
Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio
Tapahtumapaikalle saapuminen
TAKSILLA
Taksin tilaus Kuopion teleliikennealueelta: puh. (017) 106 400
Taksin tilaus teleliikennealueen ulkopuolelta tai matkapuhelimella: puh. (017) 106 404

LINJA-AUTOLLA
Matkahuolto
ExpressBus

JUNALLA
VR

Pysäköinti

PYSÄKÖINTIALUE

Kuopion Musiikkikeskuksen pääsisäänkäyntiä (Kuopionlahdenkatu) vastapäätä sijaitsevalla pysäköintialueella on 118 henkilöauto- ja 16 linja-autopaikkaa. Pysäköintialue on kaupungin pysäköinninvalvonnan alainen.

Pysäköinti päivisin
Pysäköinti päivisin klo 8-16 välillä on maksutonta ensimmäisten 2 tunnin ajan Musiikkikeskuksen pääsisäänkäyntiä lähinnä olevissa kahdessa ensimmäisessä pysäköintivälikössä. Mikäli tilaisuuden kesto on pidempi kuin kaksi tuntia tarvitaan pysäköintilupa, jota voi tiedustella Musiikkikeskuksen henkilökunnalta. Muu pysäköintialue Musiikkikeskuksen edessä on maksuton.

Pysäköinti iltaisin
Pysäköinti iltaisin klo 16 jälkeen on Musiikkikeskuksen pysäköintialueella maksutonta. Lisäksi pysäköintipaikkoja löytyy Musiikkikeskuksen läheisyydestä sivukatujen varrelta.

Esteettömyys

Kuopion Musiikkikeskuksen tilojen suunnittelussa on otettu huomioon eri asiakasryhmien tarpeet. Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme tasapuolisesti elämyksellinen vierailu talossamme.

Pääsisäänkäyntien (Kuopionlahdenkatu ja Puijonkatu) yhteydessä on pyörätuoliluiskat sekä Kuopionlahden puoleisella sisäänkäynnillä automaattisesti avautuvat ovet.

Eri puolilla taloa sijaitsevat 3 hissiä mahdollistavat pyörätuoliasiakkaiden ym. liikuntaesteisten asiakkaiden esteettömän pääsyn talon tiloihin; eteisaulassa sijaitsevalla tilahissillä pääsee Jazzklubille, Konserttilämpiöön ja 4. kerroksen Taivaslämpiöön. Lisäksi hissejä löytyy yksi oppilaitosten sisäänkäynnin (Puijonkatu) lähettyviltä ja yksi henkilökunnan sisäänkäynnin (Kirkkokatu) puolelta. Lisäksi talossa on useampi inva-WC.

Konserttisalin pyörätuolipaikat on sijoitettu helppokulkuisiin paikkoihin (oikea alaparvi 6 paikkaa ja oikea sivuparvi 4 paikkaa), joista on hyvä näkyvyys lavalle. Alaparven pyörätuolipaikoille on esteetön kulku Valohallista automaattisesti avautuvien sisäovien kautta. Konserttisalissa on myös kuulovahvistin eli induktiosilmukka.

Liikuntaesteiset asiakkaat on pyritty huomioimaan myös lipunmyynnissä. Henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta avustettavan asiakkaan pääsylipulla Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa järjestettäviin konsertteihin. Liikuntaesteisiä asiakkaita pyydetään ilmoittamaan avustajan mukanaolosta jo lipunoston yhteydessä. Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti ja lipunmyynti näille paikoille tapahtuu vain Musiikkikeskuksen lippukassalta.

Palvelualtis henkilökuntamme on aina tarvittaessa apunasi.

Lipunmyynnin palvelunumero puh. 0600 96100 (1,98 €/min. + pvm)

Lisäpalvelut

Kanresta Oy:n Kahvila-Ravintola palvelee useimpien tapahtumien yhteydessä ennen tapahtumaa sekä väliajalla. Tilaamalla väliaikatarjoilun etukäteen, vältyt jonotukselta kahviossa ja lämpiön drinkkipisteissä. Kanrestan ammattilaiset huolehtivat siitä, että väliajalla sinua hellitään kaikilla aisteilla! Suolaista ja makeaa, raikasta ja helmeilevää - loppuun asti mietittyä hyvää palvelua.

Kanrestan nettisivujen kautta tilauksen tekeminen on helppoa ja kätevää:
VALITSE ESITYS > VALITSE TUOTTEET > TÄYTÄ TIETOSI > MAKSA > TILAUS ON VALMIS!
Huomioithan, että nettivarausten määräaika umpeutuu 48 h ennen kutakin esitystä.

Väliaikavaraukset
Tee varaus kahvion palvelutiskillä >
Avoinna arkisin klo 9-16
Kuopionlahdenkatu 23

Tee varaus puhelimitse >
Kahvion puh. (017) 188 404
Myyntihovimestari 045 1874 060

Tee varaus netin kautta >
www.kanresta.fi/valiaikatarjoilut

Tee varaus sähköpostitse >
Varaa sähköpostitse: ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi
HUOM! Sähköpostitse tehty varaus on voimassa vasta sen jälkeen, kun asiakas on saanut vastausviestin.

www.kanresta.fi
Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18