KANGASALA-RÄPINA -YSTÄVYYSKONSERTTI, KANGASALA - Liput

la, 26.8.2017, 17:00 Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36201 KANGASALA

Elokuun ilta täytyy keveistä viihdemusiikin sävelmistä, kun Räpinan Kamarikuoro ja Aapo Ilves kohtaavat ystävyyskonserti...

Lisätietoja ...

 • Milloin&missä?

 • Minulle ja muille!

 • Lippu.fi Yhteisö

detailb.teaser.ticketPrice.p.orderTickets

Tilaa liput nyt!

Automaattinen paikan valinta

Valitse hintaryhmä ja me valitsemme paikat puolestasi.

Valitse paikkasi itse
Avaa paikkakartta tästä
KANGASALA-RÄPINA -YSTÄVYYSKONSERTTI, Kangasala-talo, 26.8.2017
Sulje kokonäyttönäkymä
KategoriaKuvausHintaMäärä 
1 Hintaryhmä 1Peruslippu
8,50
2 Pyörätuolipaikat Pyörätuoli
8,50
 • Tietoa lippujen valinnasta.
 • Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron ja verkkokauppamme palvelupalkkion , ilman toimitusmaksua.
 • Huom: Tapahtumanjärjestäjä, ei siis Lippupiste Oy, on vastuussa tapahtumasta. Lippupiste Oy toimii ainoastaan pääsylippujen välittäjänä tapahtumaan järjestäjän lukuun.
 • Lippujen toimitustavat tähän tapahtumaan:

 • Printtilippu
  Muista tulostaa lippusi tai näytä se älypuhelimen ruudulta! Toimitusmaksu 1 €.
 • Nouto myyntipisteestä
  Huomioithan että lippuja ei voi lunastaa tapahtumapaikalta! Toimitusmaksu 3,50 €.
Tervetuloa
Kangasala-talo
katsokarttavaraukseen
 

Pyörätuolipaikat

Pyörätuolipaikan vieressä on irtotuoli, johon avustaja pääsee veloituksetta ilman erillistä lippua.
 

Tapahtumatieto

Elokuun ilta täytyy keveistä viihdemusiikin sävelmistä, kun Räpinan Kamarikuoro ja Aapo Ilves kohtaavat ystävyyskonsertissa Kangasalan Mieslaulajat. Räpina on Kangasalan ystävyyskunta Virossa ja yhteistä ystävyyttä on jatkunut jo yli 25 vuotta.

Räpinan Kamarikuoro (Räpina Kammerkoor) on perustettu vuonna 1988. Kuoro esittää lauluja eri aikakausilta ja skaala vaihtelee kepeistä laulelmista hartaaseen ja juhlavaan. Kuoro laulaa pääasiassa viroksi, mutta myös muilla kielillä. Kuoron ohjelmistossa löytyy tuttuja sävelmiä, kenties tällä kertaa myös suomeksi. Kuoroa on johtanut vuodesta 2013 Tiina Kadarpik. Kamarikuoron pitkäaikainen johtaja Marika Klimberg-Hyötyläinen toimii edelleen kuoron ääniala-asiantuntijana sekä päätoimessaan Räpinan Musiikkikoulun johtajana.

Kuoro on esiintynyt Räpinan omissa sekä naapurikuntien tapahtumissa, valtakunnallisilla ja paikallisilla laulujuhlilla sekä osallistunut kuorokilpailuihin. Kuoro on tehnyt myös konserttimatkoja mm. Suomeen, Hollantiin, Saksaan ja Venäjälle. Vuonna 2013 kuoro teki 25-vuotisjuhlansa kunniaksi konserttimatkan Amerikkaan, jossa he esiintyivät kolmessa hyväntekeväisyyskonsertissa sekä New Yorkissa asuville virolaisille.

Kuoro on tehnyt paljon yhteistyötä niin ikään räpinalaisen kulttuurin monitaitajan Aapo Ilveksen kanssa. Näin tapahtuu nytkin, kun konsertin aluksi kuullaan Aapo Ilveksen kappaleita kuoroversioiksi sovitettuna. Lavalla on tietenkin myös maestro itse. Aapo Ilves vieraili Kangasalla viimeksi syksyllä 2015 esiintyen Kangasalan pääkirjastossa. Aapo Ilves on muusikko, laulaja, säveltäjä ja lauluntekijä, mutta myös kirjailija, lyyrikko ja kuvataitelija. Hän on julkaissut näytelmiä, proosaa ja runoja aikuisille sekä lapsille.

Aapo Ilves on Virossa hyvin tunnettu ja tehnyt useita hittikappaleita, muun muassa vuosien 2004 ja 2012 Viron euroviisulaulut. Hän on myös tehnyt librettoja Viron kansallisoopperalle, viimeisimpänä teoksena ”Prinssi ja kerjäläinen” vuonna 2016. Tällä hetkellä työn alla on Vanamuine-teatteriin tuleva lasten ooppera, käännöstöitä, pop-kappaleita ja võrun kieliset laulujuhlat.

Ilves on kiinnostunut suomalais-ugrilaisista kielistä, myös suomesta, ja on kääntänyt viroksi esimerkiksi Leevi & The Leavingsin tekstejä. Hän on kirjoittanut tunnuslaulun Jussi Kylätaskun Runar ja Kyllikki -näytelmään sekä kääntänyt laulutekstejä Antti Tuurin "Joki virtaa läpi kaupungin"-näytelmään. Suomeksi Ilvekseltä on julkaistu kirjoituksia kokoelmissa "Tallinnasta pois" ja "8+8", joihin hänen tekstejä on kääntänyt muun muassa Hannu Oittinen. Lasten runoja löytyy esimerkiksi ”Isasokk” -kokoelmista. Ilmestymässä on myös kokoelma "Bjarma-antologia".

Kangasala–Räpina -ystävyyskonsertti on osa Suomi 100 -ohjelmistoja ja 100 elämystä Kangasalla -hanketta.

Kamarikuoron kotisivut viroksi ja englanniksi: http://kammerkoor.rapina.ee/

Aapo Ilveksen viron kielistä blogia voi lukea: http://aapoilves.blogspot.fi/

Aapo Ilveksen löydät tietenkin myös Facebookista. https://www.facebook.com/ilvesaapo/?fref=ts

Konsertti kestää n. 1h 30min ja siinä ei ole väliaikaa.

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18