ACCEPT - Liput

Power metallin pioneeriyhtye on jälleen iskussa ja valmis jatkamaan maailmanvalloitustaan.

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
ACCEPTTURKU
LOGOMO-sali
la, 17.2.2018
18:30
 
Liput alkaen 42,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

Accept-fanien pitkä odotus on vihdoin ohi ja saksalainen metallilegenda on koonnut jälleen rivinsä. Acceptin Wolf Hoffman, Peter Baltes, Herman Frank ja Stefan Schwatzmann ovat lyöneet hynttyyt yhteen TT Quickin laulajan Mark Tornillon kanssa. Power metallin pioneeriyhtye on jälleen iskussa ja valmis jatkamaan maailmanvalloitustaan.

Ikäraja seisovalla permannolla 18 vuotta, istuvissa katsomoissa ei ikärajaa
Pyörätuoli- ja saattajaliput Lippupisteen myyntipisteistä tai puhelinpalvelusta

Konserttiin on tarjolla myös aitiota, tiedustelut ja varaukset puh. 0600 900 900 (ma-la klo 9-21, su klo 10-18, puhelun hinta 1,98€/min + pvm)

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Kulloinkin käytössä olevan saliversion näet, kun lippujen ostovaiheessa klikkaat "Valitse paikkasi itse".

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fi

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18