NOKIA BIG BAND - Liput

NOKIA BIG BAND - Liput

Nokia Big Band: The Return of The Golden Trumpet

Lisätietoja ...

Hinnat välillä

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
NOKIA BIG BANDKANGASALA
Kangasala-talo
su, 1.10.2017
16:00
 
Liput alkaen 27,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

Nokia Big Band: The Return of The Golden Trumpet
su 01.10.2017 klo 16:00
Kangasala-talo, konserttisali
Liput alk. 33,50/27,50/22,50€

Konsertissa kuullaan viihteellisen trumpettimusiikin helmiä sovitettuna täysikokoiselle big band -orkesterille. Trumpetistina kuullaan Tero Lindbergiä ja laulusolistina Ninni Martikaista.

Tero Lindberg on yksi Suomen johtavista trumpetisteista. Hän on soittanut lukuisilla maamme eturivin artistien levyillä ja kiertueilla sekä useissa TV-ohjelmissa. Tämän lisäksi hän luennoi, kouluttaa soittajia ympäri Suomen ja toimii trumpetinsoiton opettajana Turun seudun musiikkiopistoissa.

Instrumentaalimusiikki oli 1950-80 -luvuilla hyvin suosittua ja maailmalla esimerkiksi Herb Albert sekä Suomessa Ossi Runne ja suomalaistunut Jörgen Petersen tekivät hienot elämäntyöt viihteellisen trumpettimusiikin parissa. Nykypäivänä tämä aikoinaan hyvin suosittu musiikkityyli on käytännössä lähes kokonaan kadonnut. Konsertin tarkoituksena on herättää henkiin tämä unohdettu musiikkityyli ja upeat kappaleet.

Ninni Martikainen on Tampereelta kotoisin oleva laulaja, pianisti, sovittaja, säveltäjä, musikaaliartisti ja musiikkipedagogi. Hänen laaja työkenttänsä ulottuu esiintymisestä opettamiseen, taidemusiikista populaariviihteeseen, näyttelemisestä tanssimiseen.

Martikainen on työskennellyt useissa Tampereen Työväen Teatterin kokoonpanoissa esimerkiksi Suruttomat, Patukkaooppera ja Vuonna 85. Hän on esiintynyt myös Musiikkiteatteri Palatsissa lukuisissa produktioissa, kuten esimerkiksi naispääroolissa ”Ihan Tuuliajolla” -musikaalissa.

Nokia Big Band on vuonna 1989 perustettu orkesteri, joka on keskittynyt perinteisen big band -musiikin esittämiseen mutta taitaa myös muut tyylisuunnat. NBB:n solisteina ovat esiintyneet lukuisat maamme eturivin solistit. Nokia Big Band toimii aktiivisesti ja järjestää omia konsertteja sekä esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa.

Tapahtuman järjestää Nokia Big Band r.y.

Naulakkopalvelumaksu 2€
Tapahtumassa on väliaika. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18