TANSSIN AIKA: IMMIGRANT - Liput

Tanssin Aika -festivaalin avajaisklubi: Immigrant (Thomas Freundlinch & Neil Owens) ja tanssilyhytelokuvat Cold Storage ...

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
TANSSIN AIKA: IMMIGRANTJYVÄSKYLÄ
Bar Vakiopaine
to, 21.9.2017
18:30
 
Liput alkaen 6,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
Kaikki tapahtumat1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

Tanssin Aika -festivaalin avajaisklubi: Immigrant (Thomas Freundlinch & Neil Owens) ja tanssilyhytelokuvat Cold Storage (Thomas Freundlich, 2016) & Body Language Zone (Kim Saarinen, 2015)

Lisäksi ohjelmassa Tanssin Ajan ohjelmistoesittelyä (tekijävieraita) ja Thomas Freundlichin ja Neil Owensin Blueshetki.

Thomas Freundlich & Neil Owens: Immigrant

Koreografia ja tanssi: Neil Owens
Musiikki: Trad.
Kitara ja laulu: Thomas Freundlich
Tuotanto: Boomtown Dance Company, Lumikinos Production Oy
Kesto: 45 min

Neil Owensin ja Thomas Freundlichin uusi tanssiteos haastaa ajatuksen siitä, että traditiomme ovat omiamme. Muuttoliikkeiden seurauksena traditiot ovat aina sekoittuneet ja saaneet vaikutteita toisistaan. Yksikään kulttuuri ei ole itseriittoinen eikä maailmasta irrallaan. Teoksen päähenkilö on tuuliajolla, keskellä musiikin aavaa äänenvahvistetulla kuormalavalla. Kansan- ja maailmanmusiikin, bluesin ja rockin sointimaailmaa livenä yhdistävä teos sulauttaa myös nyky- ja steppitanssin estetiikkaa.

Neil Owens ja Thomas Freundlich ovat tehneet yhteistyötä lähes 10 vuoden ajan ja ovat toteuttaneet yhdessä lukuisia paikkasidonnaisia tanssiteoksia, näyttämöproduktioita ja tanssielokuvia. Neil Owens on toiminut tanssijana ja koreografina kymmenissä teoksissa, viimeksi Carbon Soul -sooloteoksessa sekä useissa Kotkan kaupunginteatterin produktioissa. Thomas Freundlich on tanssitaiteilijan ja elokuvantekijän töiden lisäksi soittanut kitaraa yli 25 vuotta, toteuttanut äänisuunnittelua lukuisiin tanssiteoksiin ja toiminut sävellystyöryhmän jäsenenä mm. nykyoopperaryhmä Ooppera Skaalan teoksissa.

Tanssilyhytelokuva: Cold Storage (Thomas Freundlich 2016)

Kotkalaisen tanssi- ja elokuvataiteilija Thomas Freundlichin ohjaama ja kuvaama lyhytelokuva Cold Storage sai ensi-iltansa Loikka-festivaalilla 2016.Elokuvassa pilkkimies löytää jäätyneen kivikautisen miehen ja sulattaa tästä itselleen kaverin. Elokuvan koreografina toimii Suomen johtaviin nykytanssijoihin ja -koreografeihin kuuluva Valtteri Raekallio, tuottajana Aino Halonen ja musiikista vastaa Kimmo Pohjonen. Elokuvan rahoittajina toimivat Loikan lisäksi Suomen Elokuvasäätiö ja Yle.

Tanssilyhytelokuva: Body Language Zone (Kim Saarinen 2015) Johanna Keinäsen ja Kim Saarisen Body Language Zone on tanssilyhytelokuva neljässä episodissa. Teos on koominen episodielokuva kehonkielestä ja sen kontrolloinnista toimistoympäristössä.
Elokuva on palkittu lyhytelokuvakilpailuissa Suomessa, Tanskassa ja Hollannissa, ja päässyt viralliseen ohjelmistoon elokuvafestivaaleilla mm. Ranskassa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa. Elokuva on kehon- ja englanninkielinen.

www.tanssinaika.fi

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18