GRAND BURLESQUE 2017 - Liput

Grand Burlesque -ilta tuo Suomen vetovoimaisimmat burleskitähdet Kangasalle.

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
GRAND BURLESQUE 2017KANGASALA
Kangasala-talo
la, 2.12.2017
19:00
 
Liput alkaen 30,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

Grand Burlesque 2017
la 2.12. klo 19
Lippu.fi alk. 30,50 / Eläkeläinen/opiskelija/varusmies/työtön 27,50

Sinut hurmaavat mieletön drag queen Bent, Lady Laverna, Olivia Rouge, Finnish Blonde Burlesque Troupe, Mimi de Froufrou, Lafayette Lestrange & Marie la Mint. Tervetuloa viehkeään, takuulla unohtumattomaan pikkujouluiltaa. Sinut hurmaavat mieletön drag queen Bent, Lady Laverna, Olivia Rouge, Finnish Blonde Burlesque Troupe, Mimi de Froufrou, Lafayette Lestrange & Marie la Mint. Tervetuloa viehkeään, takuulla unohtumattomaan pikkujouluiltaa.

Vuonna 2016 loppuunmyyty ja kehuttu Grand Burlesque on saanut nyt isosiskonsa esiintymään. Luvassa drag showta, musiikkia, stripteasea, queerglitteriä, naurua, ulvontaa, tarinoita ja tasseleita.

Varietee- ja vaudevilleteattereissa syntynyt burleski elää nyt Suomessa loistokauttaan. Viettelevä, hauska, häpeilemättömän lumoava burleski -show sädehtii glamouria, karismaa, hupia ja punaisia poskia katsojille.

Grand Burlesquen Vol.2:sen lavalle nousevat Suomen vetovoimaisimmat burleskitähdet:

Bent van der Bleu ”Naughtiest of the lost boys from Neverland”
Katsojia ravisuttavaa, asenteita vavisuttavaa queerglitteriä. And it`s all for your entertaintment! Kuuluisa Bent Van Der Bleu on yksi Suomen drag-skenen valtaapitävistä ja opettaa mm. Drag Me To Hell -opinahjossa. https://www.queerlesquefinland.com/

Lady Laverna ”sassy shaking sweetness and gender bending queerlesque”
Kuplivalla ja hunajansuloisella äänellään katsojat viettelevä Lady leikittelee cabareella ja burlesquella. Maneereja Lady Laverna on niittänyt myös mm. jazzbändi DizzyQueensin laulaja. https://www.ladylaverna.com/

Olivia Rouge: "Real Lady with a Rock'n'Roll twist"
Monipuolinen Olivia Rouge on suomiburleskin pioneereja. Olivia on esiintynyt ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa vuodesta 2008. Lisäksi hän on esiintynyt mm. Las Vegasissa, New Yorkissa, Roomassa ja Lontoossa. Olivia opettaa viikottaisia burleskitunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella ja luotsaa omaa Olivia Rouge’s School of Burlesqueta. Hänet tunnetaan lavakarismastaan, kameleonttimaisesta muuntautumiskyvystään ja toki luomukurveistaan. Olivia ei jätä ketään kylmäksi esityksillään! www.oliviarouge.com

Mimi de Froufrou
Ecdysiast Extraordinaire, Contemporary Chameleon! Mimi de Froufrou ei koskaan kyllästynyt prinsessaleikkeihin ja saatuaan ensimmäisen höyhenpuuhkansa 10-vuotissyntymäpäivälahjakseen, hän päätti hän heti ruveta ammattimaiseksi burleskitaitelijaksi. Nyt hieman vanhempana Mimi on nähnyt jo kaiken, muttei ole saanut vielä kyllikseen – and she doubts that she ever will!

Marie la Mint
Burleskilavojen sähäkkä taskuvenus! Vallaton ja viekoitteleva, ripauksella minttua!

Lafayette Lestrange
Ei lihaksia, pelkästään aivoja -mies pitää yleisön jännityksessä paljastaen sanaisen arkkunsa eksoottisimpia sopukoita pala kerrallaan kuin 2010-luvun parrakas Pandora ikään! Lafayette näyttää kiltiltä, mutta puhuu tuhmia. Hän on suomalaisen burleskin pitkän linjan tekijä: striptease-innovaattori, seremoniamestari, tuottaja ja opettaja. Tamperetta tukikohtanaan pitävä Lafayette esiintyy sekä yksin että osana Finnish Blonde Burlesque Troupe -trioa – toisinaan ilman housuja ja toisinaan mikrofoni kädessä.

Holy Curves! Kaistapäinen, vintage-glamouria pursuava Albine A. Dorablen ja Olivia Rougen muodostava duo ei nöyristele eikä ujostele, vaan lupaa hopeatarjottimella elämyksiä katsojien kaikille aisteille. Idearikas duo yhdistelee numeroissaan saumattomasti modernia tarinankerronnallista burleskia, hullunkurisia teemoja sekä humoristisia juonenkäänteitä, unohtamatta tietenkään Swarovski-kristalleilla kuorrutettuja asuja ja esityksen juurena toimivaa hersyvää musiikkia.

Finnihs Blonde Burlesque Troupe
Mitä blondimpaa, sitä parempaa! Mitä parempaa, sitä rohkeampaa! Syke nousee, kun tämä hullu trio sukeltaa burleskin kuumaan mereen. So glam that it almost hurts − so straight that it's almost gay! http://blondeburlesque.fi/

Tapahtuman tuottaa Kulttuuriosuuskunta Terä.

Kangasala-talon katsomon etuosa muutetaan istuskelu-ja anniskelu-, tanssi ja villiintymisalueeksi. Osta siis lippu, tule paikanpäälle ajoissa ja varaa itsellesi parhaat paikat!

Tapahtuman järjestää Kulttuuriosuuskunta Terä.


RUOKAILU&ESITYS
Armas Galleria&Keittiön herkullinen dinner on tarjolla ennen showta klo 17:30. Vain ennakkolipulla.

Tapahtumassa on väliaika. Vältät jonottamisen ostamalla väliaikatarjoilun ennakkoon.

KAHVIBUFFET VÄLIAJALLA
Makeaa ja suolaista cocktailtyylisesti, kahvia ja teetä
Hinta: ennakkoon 10€ / väliajalla 12€
Osta kahvibuffet ennakkoon lipunoston yhteydessä Kangasala-talosta tai hyvissä ajoin ennen konserttia GalleriaKioskista.

GalleriaKioski palvelee aina tuntia ennen tapahtuman alkua ja väliajalla. (A-oikeudet)

Ryhmien on mahdollista ruokailla ennen tai jälkeen konsertin ennakkovarauksesta. Varaukset: armas (at) galleriakeittio.fi ja 050 344 4814

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18