ESPANJALAINEN LEGENDA - Liput

Diplomikitaristi Janne Lehtinen herättää espanjalaisen säveltäjän, Isaac Albénizin musiikin eloon Kangasala-salissa loka...

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
ESPANJALAINEN LEGENDAKANGASALA
Kangasala-talo
to, 5.10.2017
19:00
 
Liput alkaen 13,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 1 / 1

Tapahtumatieto

Espanjalainen legenda
to 5.10. klo 19

Diplomikitaristi Janne Lehtinen herättää espanjalaisen säveltäjän, Isaac Albénizin musiikin eloon Kangasala-salissa lokakuussa. Inspiraationsa Andalucian kansantaiteesta, flamencosta hakeneen Albénizin pianokappaleet ovat tulleet tunnetuiksi ennen muuta kitarasovituksina ja kuuluvat nykyään klassisen kitaran perusohjelmistoon. Albéniz kuoli vaikeaan sairauteen parhaassa luomisiässä ja viimeinen sävellys, Iberia-sarja pianolle on hänen pääteoksensa. Tässä ohjelmassa kuullaan Janne Lehtisen versiot tutuista klassikoista, Granada, Sevilla, Asturias Lehtisen uusina sovituksina. Ohjelma on saatavilla myös cd-levynä ”Leyenda Española” (Kistu-9428).

Janne Lehtinen aloitti musiikkiopinnot Tampereen Musiikkiopistossa 1972 ja jatkoi niitä Sibelius-Akatemiassa diplomitutkintoon 1983 Kari Äikäksen johdolla. Tämän jälkeen hän opiskeli mestarikursseilla opettajinaan John Williams, Jorge Cardoso ja Jorge Morel. Ensikonsertti Sibelius-Akatemian salissa oli 1986. Janne Lehtinen on esiintynyt Suomessa ja ulkomailla niin solistina kuin kamarimuusikkona. Diplomikitaristi Janne Lehtinen soittaa nykyään pääasiassa soolokonsertteja. Tarjotakseen yleisölle kiinnostavan ja nautittavan kokemuksen hän aloittaa ohjelman suunnittelun vuotta, kahta aiemmin. Aluksi hän valitsee teeman, joka voi olla esim. säveltäjä, aikakausi, musiikkityyli tai maa. Seuraavaksi hän harjoittelee kappaleet levytysvalmiiksi. Hän tuottaa ohjelman levytyksen itse Kitarastudio-toiminimellään ja tarjoaa levytystä muistoksi yleisölle konserteissaan, joita soittaa yhdellä ohjelmalla parin, kolmen vuoden ajan. Lehtinen on työskennellyt näin parin vuosikymmenen ajan ja voi tarjota jo 12 ohjelman levytykset.

Esityksessä ei ole väliaikaa.

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18