RAKKAUDENTUNNUSTUS ISÄNMAALLE - Liput

RAKKAUDENTUNNUSTUS ISÄNMAALLE - Liput

Esitys koskettaa aitoudellaan

Lisätietoja ...

Hinnat välillä

Osta nyt!
TapahtumaPaikkakunnatPäivämäärä
RAKKAUDENTUNNUSTUS ISÄNMAALLEKAJAANI
Kaukametsän sali, Koskikatu 4 A
pe, 8.9.2017
19:00
 
Liput alkaen 22,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
RAKKAUDENTUNNUSTUS ISÄNMAALLEKANGASALA
Kangasala-talo
pe, 29.9.2017
19:00
 
Liput alkaen 22,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 2 / 2

Tapahtumatieto

Rakkaudentunnustus Isänmaalle – teatteriesitys

Kesto 1 h 15 min (ei väliaikaa)

Esitys koskettaa aitoudellaan

Mitä rajaseudun nainen tunsi, kun sota ravisteli hänen kotiseutuaan, miten hän rakasti, kun puoliso taisteli rintamalla, miten hän pelkäsi, kun posti kantoi koteihin suruviestejä? Ja miten hän jaksoi, kun kaikki oli rakennettava uudelleen?

Ylä-Kainuun Yrittäjänaisten Rakkaudentunnustus isänmaalle –esitys soi kiitoksena sotavuodet kokeneille naisille. Se nostaa esiin kotona ja rintamalla työskennelleiden naisten merkityksen ja luo kuvaa ihmisen ihmeellisestä selviytymiskyvystä sekä merkityksellisen työn voimasta. Rakkaudentunnustus Isänmaalle –esitys on myös kertomus naiseudesta, jota sotavuosien aikanakin vaalittiin, sekä ilosta ja toivosta, joita ei koskaan haluttu menettää.

Kertomus rajaseudulla todeksi eletyistä hetkistä puhuttelee aitoudellaan, sillä Ylä-Kainuun Yrittäjänaisten esiintyjäryhmä kertoo oman kotiseutunsa tarinaa. Esityksen käsikirjoituksesta vastaa suomussalmelainen yrittäjä, fysioterapeutti Minna Vikholm, joka on veteraanikuntoutusten yhteydessä oppinut tuntemaan sodan sadat kasvot.

Reilun tunnin kestävä Rakkaudentunnustus Isänmaalle –esitys sisältää lauluja, runoja, kirjeitä ja tarinoita suomussalmelaisten ja suomalaisten naisten elämästä sota-aikana. Esityksen on ohjannut teatterialan ammattilainen Ulla Schroderus.

Tee uusi haku

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18