*# TIKKURILA FESTIVAALI 2017 - osta viralliset liput > lippu.fi *#

TIKKURILA FESTIVAALI 2017 - Liput

Pe 21.7.2017 - La 22.7.2017

Lisätietoja ...

  • Milloin&missä?

  • Minulle ja muille!

  • Lippu.fi Yhteisö

Valitse lippusi nyt:

Osta nyt!

Tikkurila festivaali 21.7.-22.7.2017

Tapahtumanumero R-kioskilla on: 114605. Myynnissä olevat tilaisuudet löytyvät R-Kioskilta myös tapahtuman nimellä.

TapahtumaPaikkakunnat
TIKKURILA FESTIVAALI - 2 PÄIVÄÄVANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 103,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - SILVER VIP - 2 PÄIVÄÄ K-18VANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 183,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - GOLDEN VIP - 2 PV PE-LA K-1...VANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 263,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - PERJANTAIVANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 68,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - PREMIUM PERJANTAIVANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 78,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - SILVER VIP - PERJANTAI K-18VANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 113,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - GOLDEN VIP - PERJANTAI K-18VANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 153,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - LAUANTAIVANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 68,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - PREMIUM LAUANTAIVANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 78,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - SILVER VIP - LAUANTAI K-18VANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 113,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
TIKKURILA FESTIVAALI - GOLDEN VIP - LAUANTAI K-18VANTAA
Hiekkaharjun Urheilupuisto
 
Liput alkaen 153,50 €
Printtilippu saatavana  Liput
1 - 11 / 11
Tikkurila festivaali 2017

Tapahtumatieto

TIKKURILA FESTIVAALI 2017 Pe 21.7.2017 - La 22.7.2017
Hiekkaharjun Urheilupuisto, Vantaa

Tikkurila Festivaali on tullut tunnetuksi paitsi kotimaan kovimpien kärkiartistien keikoista, myös panostuksesta omaperäiseen oheisohjelmaan ja elämyksellisiin puitteisiin. Tänä vuonna Tikkurila Festivaali on myös suurempi kuin koskaan ja ohjelmaan on panostettu entisestään.

Perjantai 21.7.
14.00-14.45 Ellinoora
15.30-16.30 Jukka Poika
16.45-17.45 Teflon Brothers
18.00-19.00 Mikael Gabriel
19.15-20.15 SANNI
20.45-22.00 Haloo Helsinki
22.20-23.20 Kaija Koo
23.40-00.55 Profeetat

Lauantai 22.7.
14.00-14.45 Pete Parkkonen
15.00-16.00 Vesala
16.15-17.15 Roope Salminen & Koirat
18.00-19.00 Happoradio
19.15-20.15 Irina
20.45-22.00 Antti Tuisku
22.20-23.20 JVG
23.40-00.55 Apulanta

YHDEN PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU
Pääsylippu takaa vain yhden sisäänpääsyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, tulee sinun ostaa itsellesi uusi lippu.

YHDEN PÄIVÄN PREMIUM

Premium pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana.

KAHDEN PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU
Kahden päivän pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa edestakaiseen pääsyyn alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan.

SILVER VIP (K-18)
SILVER VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma- että VIP-alueelle. VIP lipun ostajille on oma rannekkeenvaihtopiste portilla sekä oma VIP alue, missä on vain VIP asiakkaille tarkoitetut lounge-alueet, baarit, vessat ja oma mini-stage. VIP alue on tapahtuma-alueen keskiössä, ja sieltä on hyvä näkyvyys molemmille stageille. SILVER VIP lipun hintaan ei kuulu illallinen eikä yöruoka, vaan ne ovat ostettavissa paikan päältä erikseen.

GOLDEN VIP (K-18)
GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP -passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma- että VIP -alueelle. VIP -lipun ostajille on oma rannekkeenvaihtopiste portilla sekä oma VIP -alue, missä on vain VIP -asiakkaille tarkoitetut lounge-alueet, baarit, vessat ja oma mini-stage. VIP -alue on tapahtuma-alueen keskiössä, ja sieltä on hyvä näkyvyys molemmille stageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy ruokaranneke, joka sisältää sekä illallisen, että yöruoan. HUOM! Ruokarannekkeella voit käydä syömässä niin monta kertaa, kuin haluat. Ostaessasi GOLD VIP -lipun ennakkoon säästät myös siihen verrattuna, että ostat ennakkoon SILVER VIP -lipun ja tapahtumassa illallisen ja yöruoan erikseen VIP- alueen myyntitiskiltä. Tapahtuman myyntitiskiltä ostetulla ruokalipukkeella voi ruokailla vain yhden (1) kerran.
VIP menu julkaistaan kevään 2017 aikana.

BUSINESS VIP (K-18)
Henkilökohtainen BUSINESS VIP-lippu on tarkoitettu yritysvieraille, heidän asiakkailleen, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille. (Ei myynnissä kuluttajille eikä yleisissä lipunmyyntipisteissä Tiketissä eikä Lippupisteessä. Tilattava erikseen osoitteesta MYYNTI@TIKKURILAFESTIVAALI.FI)
BUSINESS VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin ja BUSINESS VIP-passeihin, jotka oikeuttavat edestakaiseen pääsyyn sekä tapahtuma-, VIP-alueelle että yksityiseen yrityskäyttöön varattuun BUSINESS VIP-Loungeen. BUSINESS VIP-lipun ostajille on oma rannekkeenvaihtopiste portilla sekä oma VIP-alue, missä on vain VIP asiakkaille tarkoitetut lounge-alueet, baarit, vessat ja oma mini-stage.
BUSINESS VIP-lipun hintaan kuuluu sekä illallinen että yöruoka VIP-alueella + BUSINESS VIP-loungen omat ravintolapalvelut.
_________________

Profeetat tulee ja valtaavat lavan! Koko Tikkurila rytisee, kun räppijärkäleet laittavat selät selkää vasten. Nyt saa seota tosissaan, sillä suomiräpin kuninkaat Cheek ja Elastinen, alias Profeetat, on kiinnitetty Tikkurila Festivaalin pääesiintyjäksi! Kyseessä on kaikkien aikojen kotimainen festariveto ja Tikkurila Festivaalin suurin tuotanto. Lisäksi kyseessä on Profeettojen AINOA pääkaupunkiseudun festarikeikka koko kesänä! Kiitos siitä kuuluu sinulle, teille, koko huikealle 2016 kesän yleisölle, jonka vuoksi Elastinen haluaa ehdottomasti palata Tiksin päästagelle.

Ensikertalaisia Tikkurilan upeassa ja tunnelmallisessa festivaalipyhätössä ovat myös Mikael Gabrielja Vesala. Miklu valloitti viimeistään syksyllä koko Suomen kansan sydämet. Vain Elämää -tähti tulee vetämään elämänsä vedon Tiksin illassa. Multilahjakasta Vesalaa ollaan odotettu Tikkurila Festivaalille vesi kielellä: nyt ei tarvitse enää odotella.

Paluun Tikkurilaan tekevät myös parin vuoden tauon jälkeen sekä Kaija Koo että Happoradio. Molempia suomalaisen musiikin ikoneita on toivottu hartaasti Tikkurilaan. Yleisön toiveita on kuunneltu, ja niin ne myös toteutuvat kesällä 2017.

Antti Tuisku, SANNI ja JVG jatkavat siitä mihin viime kesällä jäivät. Tämä kolmikko ei jäättänyt ketään kylmäksi, vaan ottivat yleisön haltuunsa myrskyn lailla. Antti Tuisku ja SANNI tekevät hattutempun, eli esiintyvät Tiksissä jo kolmatta vuotta putkeen. Tämä putki tuskin tulee heti katkeamaan, sillä kyseessä ovat aivan huikeat artistit. JVG teki kesällä 2016 sen, mitä ehkä osattiin jopa odottaa: tunnelma räjähti katosta, ja bileet olivat takuuvarmasti kovimmat koskaan nähdyt Vantaalla.

Moni asia voi muuttua vuosien varrella, mutta tuskin tämä rakkaustarina. Apulanta ja Tikkurila Festivaali ihastuivat toisiinsa heti ensisilmäyksellä. Siitä hetkestä lähtien rakkaus on kukoistanut ja pari on ollut erottamaton. Lauantai-iltana 22.07.2017 tarina saa uuden jatko-osan.

Tikkurila Festivaali on tullut viime vuosina tunnetuksi laadukkaasti järjestettynä tapahtumana. Tämän lisäksi silmiin pistävää on ollut sekä Tiksin täysin oma tunnelmansa että ihmisten iloisuus ja rentous. Tikkurila Festivaali on rikkonut joka vuosi yleisöennätyksensä, ja tulee tekemään sen takuuvarmasti myös kesällä 2017.

www.tikkurilafestivaali.fi

Videot

Tee uusi haku

FanTicket pääsyliput

FanTicket liput ovat saatavana ylläoleviin tapahtumiin. Huom! Jos haluat lippusi FanTicketinä, valitse silloin toimitustavaksi 'Toimitus postitse Suomeen'.
FanTicket on hieno keräilymuisto unohtumattomasta tapahtumasta. Korkealaatuinen ja upea FanTicket on täydellinen lahja ystävälle! Värikäs FanTicket on painettu erikoislippupaperille ja on edustava vaihtoehto tavalliselle pääsylipulle.

Lippujen myyntipalvelu ja
ostamisen neuvonta
0600 900 900

(1,98 €/min+pvm)

Maanantai - lauantai 9 - 21

Sunnuntai 10 - 18